Menyasszonyi ruha - Eve of Milady 2015 kollekciók

Lenyűgöző couture részletekkel megálmodott hercegnős kreációk, melyek a fényűző udvartartásokat, királynőket és hercegnőket, hintókat idézik... Tarts Velünk, gyönyörködj Te is ezekben a fantasztikus menyasszonyi ruha kollekciókban!

Az Eve of Milady Divatház tervezője, a díjnyertes Eve Muscio stílust teremtett meseszép, hercegnős menyasszonyi ruháival, amelyeket a legfinomabb szövetekből, egyedülálló hímzésekkel és csipkékkel készítettek. Eve nagy figyelmet fordít a tökéletes illeszkedésre is, nem számít, hogy milyen méretről van szó. A tervezőnő büszke arra, hogy része lehet annak a varázslatos élménynek, amikor a menyasszony megtalálja és kiválasztja álmai ruháját!

Eve of Milady Bridals - Couture kollekció 2015

Igazi fényűző elegancia, hercegnős formák, couture részletességgel kidolgozva - ha kedveled ezt a stílust, akkor bátran viseld ezeket a menyasszonyi ruhakat! Ezek a modellek nagyszerűen illenek a barokkos, romantikus, rokokó, reneszánsz és a nagyszabású, amerikai stílusú esküvői hangulathoz is!

A galériakép linkjére kattintva még több inspirációt találsz!

Főként báli ruha és időtlen A vonalú darabokat láthatunk ebben a gyűjteményben, illetve néhány szatén sellő és trombita fazon is helyet kapott. Ez utóbbiakat azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik büszkén meg szeretnék mutatni nőies alakjukat a Nagy Napon is!

A klasszikus pántnélküli, szív alakban dekoltált csipkés felsőrészek mellett találkozhatunk hímzett csipkepántos, és ujjatlan, V alakban dekoltált megoldásokkal is. A fűző elmaradhatatlan kelléke ennek a stílusnak - fantasztikus homokóra formát, szép vonalvezetést és csodás dekoltázst varázsol minden arának!

Eve of Milady Bridals - Amalia kollekció 2015

Szintén káprázatos kollekció, ahol a romantikáé, a luxusé és a fenséges eleganciáé a főszerep. A gyűjteményt tulajdonképpen két részre lehet osztani: láthatunk letisztult, bűbájos ruhakölteményeket és már-már extravagáns mennyiségű tüll és organza fodrokkal díszített darabokat is!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes Amalia kollekciót!

Itt már több romantikus sellő és trombita fazonnal találkozhatunk, de természetesen a pazar hercegnős ruhák sem hiányoznak. A tervezőnő aztán nem sajnálta a selymet, a csipkét, finom szatén és az áttetsző, légies tüll anyagot sem!

Tipp: Válassz míderrel kombinált, A vonalú, csipkés darabot, ha Te is a romantikus lovagi korszak szerelmese vagy!

Ebben a kollekcióban már viszonylag nagyobb a választék a felsőrészek tekintetében is: csipkés hosszú ujjú, pántos, pántnélküli szív és V alakban dekoltált variációkat láthatunk.

Eve of Milady Bridals - Boutique kollekció 2015

Varázslatos - ez az első szó, amely eszembe jut erről a gyűjteményről: romantikus, hófehér habos ruhacsodák, mesébe illő csillogó ezüstös és gyöngyhímzésekkel, alakformáló míderrel kombinálva.

A galériában még több csodás inspirációt találsz!

Ha romantikára vágysz, akkor itt biztosan megtalálod álmaid esküvői ruháját: tengernyi tüllel és csipkével megálmodott, ékkövekkel hintett sellő, trombita, A vonalú és hercegnős darabok között válogathatsz. Egyik káprázatosabb, mint a másik, a klasszikus elegancia és a modern, romantikus érzékiség tökéletes harmóniában olvad össze!

Az áttetsző csipkével párosított míderek nem is igényelnek semmilyen díszítést, hiszen önmagukban is gyönyörűek, néhányat merész hátkivágás és csipkepántok tesznek teljessé.

Képek forrása: http://www.eveofmiladybridals.com/