Menyasszonyi ruha - Cymbeline Bridal 2015 kollekció

Luxus menyasszonyi ruhák a legfinomabb selyemből és csipkékből, tökéletes ízléssel - kifinomult, trendi nagyvárosi vagy tengerparti, nyári esküvőre kitűnő választás! Tarts velünk Te is, ha kíváncsi vagy a legújabb kollekcióra!

A Cymbeline Bridal márka luxus kollekcióival hamar elnyerte a menyasszonyok szívét, akik tökéletes, kifinomult eleganciára, egy csipetnyi modernitásra és érzékiségre vágynak. A ruhák többsége plus size méretekben is elérhetőek, így nem csupán a modell alkatú hölgyek ragyoghatnak az esküvőjük napján.

Ezek a ruhaköltemények igazi couture remekművek, amelyek a legjobb minőségű szövetekből készülnek: finom selymek, kézzel készített egyedi Alencon, Chantilly és vintage stílusú guipure csipkék...

2015 Cymbeline kollekció

Ezt a gyűjteményt tulajdonképpen akár két részre is bonthatnánk, hiszen láthatunk fényűző, ultra elegáns darabokat, illetve letisztultabb és romantikusabb, természetes hangulatú modelleket is.

A csábító, tüllel és csipkével kombinált sellő, illetve trombita fazonok mellett találkozhatunk elegáns A vonalú, tündéri színes és hófehér hercegnős ruhacsodákkal is. Bármelyiket is választod, igazi királynőként tündökölhetsz a Nagy Napon!

A vállmegoldások között láthatunk egyszerű, pántnélküli, szív alakban dekoltált, vintage hatású csipkés hosszú ujjú, tüllpántos, ujjatlan, magasított nyakvonalú, csipkeborításos és V alakban dekoltált darabokat is.

Ha egy igazán izgalmas, modern darabra vágysz, akkor válassz a gyönyörű, csupa csipke hátú kreációk közül, sőt, a merészebb menyasszonyok bátran választhatnak hátul mélyebben kivágott fazont is!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!


Képek forrása: http://www.cymbeline.com/en_US/