Menyasszonyi ruha - Laure de Sagazan 2015 kollekció

Különleges sziluettek, finom egyszerűség és nőies, vintage elegancia - Laure de Sagazan tökéletes stílusérzékéről és letisztult, kreatív vonalairól híres, ajánljuk minden menyasszonynak, akik valami különlegesre és teljesen egyedire vágynak a Nagy Napon!

Laure de Sagazan, a kreatív francia tervezőnő szenvedélyes híve egy letűnt korszaknak, ahol az egyszerűség és a nőiességes szorosan összefonódik, egy csipetnyi retro eleganciával izgalmasítva, modern vonalvezetéssel. Laure bátran használja a legfinomabb szöveteket és a kézzel készített egyedi részleteket, melyekben Párizs legjobb kézműveseinek köszönhetően gyönyörködhetünk!

Robes de Mariee 2015 kollekció by Laure de Sagazan

Laure de Sagazan legfrissebb kollekciójának bármely darabja tökéletes választás lehet egy vintage, rusztikus, természetes, vidéki hangulatú, egyszerű, ám elegáns, meghitt esküvőre is!

Egyszerű, lágyan bővülő formák, egyenes vonalvezetéssel vagy derékban szűkített fazonnal, láthatunk szűkebb és bővebb ruhákat is. A magas, vékony hölgyek választhatnak kevésbé passzos fazont is, hiszen számukra az ejtett derék és a crop top megoldás is előnyös lehet!

Láthatunk nőies horgolt és finom, enyhén áttetsző csipkés felsőket, hosszú és rövid ujjakkal, kerek és V kivágással, vékony pántos, ujjatlan és pántnélküli, díszgombos darabokat is.

Tipp: A csipkés és horgolt ruhák a vintage, rusztikus és vidékies stílusú esküvők elengedhetetlen kellékei!

A modern és kifinomult elegancia jegyében kreált gyönyörű hátkivágások, - vannak köztük visszafogottabbak és merészebbek is - csodásan kiemelik a nőiességedet és különleges, izgalmas hangulatot árasztanak!

Kattints a galériakép linkjére és tekintsd meg a teljes gyűjteményt!


képek forrása: http://www.lauredesagazan.fr/