Menyasszonyi ruha - Allure Couture 2014-15 kollekciók

Klasszikus hercegnős formák, kifogástalan kivitelezés, gazdag szövetekkel, dekadens hímzésekkel és kényelmes míderrel kombinálva... Az Allure Couture legújabb gyűjteményeiben még káprázatosabb ruhákkal találkozhatunk!

Az Allure Couture története kiskereskedelmi gyártóként kezdődött 1998-ban, amely mára díjnyertes divatházzá nőtte ki magát. Madison James, az Allure Couture tervezője arra törekszik, hogy ne csupán egyedülálló, különleges menyasszonyi ruhákat hozzon létre, hanem hogy a darabok egyedi hangulatot, „érzéseket" tükrözzenek.

A divatház három gyönyörű menyasszonyi ruha kollekcióval rendelkezik: az Allure Bridal, az Allure Couture és az Allure Romance.

Allure Bridal 2015 kollekció

Ebben a kollekcióban a csodás gyöngyhímzéseké, a virágrátéteké, a drámai hátmegoldásoké és a tökéletesen izolált formáké a főszerep. A menyasszony megmutathatja elegáns, ragyogó nőiességét!

A galériakép linkjére kattintva megnézheted a teljes kollekciót!

Klasszikus A vonalú, csipkés sellő és tüllel kialakított trombita fazonnal megálmodott ruhakölteményekkel találkozhatunk. Ha letisztult stílusra vágysz, válassz szaténból készült ruhát, ha romantikára, akkor púderszínű, habokkal izgalmasított modellt.

Szív alakban dekoltált, pántnélküli, gyöngyökkel hímzett, hajtott és redőzött, egyszerű felsőrészek, ejtett vállú, csipkepántos, V alakban kivágott, ujjatlan és kerek dekoltázsok... Neked melyik a kedvenced?

Allure Couture kollekció 2015

A couture gyűjtemény modelljei elképesztően buja szövetekből, gyöngyös csipkékkel díszítve, elbűvölő szatén uszályokkal, ezüstös és aranyos csipkebetétekkel készültek. Ha kedveled a királynői, couture részletességet és időtlen stílust, akkor ezt a kollekciót Neked találtál ki!

Katints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes gyűjteményt!

Fényűző báli ruha fazonok gyöngyös vagy csipkés míderrel, kristályokkal telehintett csábító sellő és trombitaszabású, illetve időtlen A vonalú modellek.

Tipp: A molett hölgyek is lehetnek lenyűgözően elegánsak: válassz A vonalú, fűzős darabot, amely gyönyörű dekoltázst, karcsú derekat, tartást és egyenes vonalvezetést biztosít.

A legtöbb kollekcióban a legkedveltebb szív alakban kivágott, pántnélküli míderek találhatóak meg szép számmal, emellett láthatunk csipkeborításos, hímzett tüllbetétes, gyöngyökkel ékített pánt és ujjatlan, hátul merészen dekoltált felsőket is.

Allure Romance 2014 kollekció

A finom sziluettek, a fantasztikus csipkerátétek, a látványos szatén uszályok és beépített míderek minden romantikus, lágy nőies stílust kedvelő hölgy szívét megdobogtatják.

A galériakép linkjére kattintva még több romantikus inspirációt találsz!

Ezt a kollekciót szintén lenyűgöző A vonalú, szatén sellő fazonok alkotják, amelyek tüllel, finom csipkével, övszerű kristály- és gyöngyhímzésekkel tettek még izgalmasabbá és különlegesebbé.

Tipp: A merészebb homokóra alkatú hölgyek bátran viseljenek stílusos sellő fazont, amely kiemeli a buja idomaikat!

Csipke minden mennyiségben! Ezt az izgalmas, sokoldalú és nem mellesleg csodás anyagot a tervezőnő nem csupán borításként, hanem magas nyakként, pántként, betétként, hosszú ujjakként és ejtett vállként is alkalmazott. Az aprólékos hímzések, az aprócska, selyemmel bevont gombok és az ezüstös kristálydíszítések még izgalmasabbá és ellenállhatatlanabbá teszik a modelleket!

Képek forrása: http://www.allurebridals.com/