Menyasszonyi ruha - Tomy Mariage 2015 kollekciók

Kedveled a sikkes, francia eleganciát? A minőségi anyagokat, a tökéletesen illeszkedő ultranőies formákat és az elegáns, stílusos szabást? Akkor bizony a Tomy Mariage Divatház legújabb kollekcióban biztosan megleled álmaid esküvői ruháját!

A Tomy Mariage Divatház az egyik legkedveltebb és legelegánsabb francia esküvői és alkalmi ruha márka, amely könnyed, nőies eleganciájával, tökéletesen illeszkedő, gyönyörűséges formáival varázslatos megjelenést biztosít a Nagy napon is!

A francia márka elragadó, kényelmes menyasszonyi ruháit a sikkes szabásvonalak és a könnyedség mellett, stílusos, minőségi anyaghasználat és klasszikus kifinomultság jellemez.

Tomy Mariage 2015 wedding kollekció

Időtlenül elegáns míderek, habkönnyű fodrok, laza és nőies, ugyanakkor különleges sziluettek, mesés színes hímzések... Ha kedveled a sikkes, romantikus, elegáns vagy éppen időtlenül elegáns és ultranőies stílust, akkor ezeket a kollekciókat mintha csak Neked találták volna ki!

A galériakép linkjére kattintva megnézheted a teljes kollekciót!

Ebben a gyűjteményben főként A vonalú és báli ruha fazonokat láthatunk, de helyet kapott néhány lenyűgöző sellő és trombitaszabású ruha is. A modelleket húzások, tűzések, csipkeborítás, többrétegű anyaghasználat, fekete tüll, kisebb-nagyobb tüllfodrok és/vagy uszályok tesznek izgalmassá és tökéletessé.

Tipp: A molett hölgyek bátran viseljenek A vonalú, fűzős ruhát, mely karcsú sziluettet varázsol, a magasabb hölgyek pedig válasszanak terjedelmes szoknyával megálmodott, hercegnős fazont!

A felsőrészek is nagyon sokszínűek: szív és V alakban dekoltált, tüllből és csipkéből kialakított pántok, betétek, borítások, nyakba kötött, aszimmetrikus, merész hátkivágással és stólával kombinált variációk.

Tomy Prestige 2015 kollekció

Ebben a kollekcióban a fényűző aranyos és ezüstös hímzéseké, díszítéseké, a csábító sellő fazonoké, és a hercegnős, elegáns stílusé a főszerep. Szintén találkozhatunk tengernyi fodorral párosított A vonalú, egyszerű selyemmel borított, illetve lenyűgöző, lágyan leomló tüllszoknyás trombita és hercegnős darabok.

Egyszerű, pántnélküli, szív kivágással és ékszerhatású díszítéssel megálmodott variációk mellett találkozhatunk pántos, nyakba kötött, hímzett tüllborításos variációkkal.

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes gyűjteményt!

Tomy Sposa Wedding 2015 kollekció

A klasszikus és a sikkes francia elegancia összefonódása, melyeket modern, gazdag díszítések és kreatív, ultranőies sziluettek tesznek ellenállhatatlanná. Neked melyik a kedvenced?

Még több inspirációért kattints a galériakép linkjére!

Letisztult A vonalú darabok, melyeket színes virágmotívumok díszítenek, míderrel kombinált káprázatos hercegnős és trombita fazonok, illetve modern, csábító sellőszabású kreációk.

Tipp: A trombita fazont azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik szeretnék megmutatni buja, homokóra alkatukat a Nagy Napon is!

Itt is megfigyelhetünk húzásokat, tűzéseket és réteges szöveteket, amelyek csodás dekoltázst és karcsú derekat varázsolnak! Emellett láthatunk csipkeujjakat és borításokat, rózsás pántokat, aszimmetrikus és kétpántos fazonokat is.

Tomy's Secret 2015 kollekció

Ez a gyűjtemény kissé eltér az előzőektől, hiszen itt nem a fényűzésre, hanem az egyszerű megoldásokra, a természetesen nőies fazonokra és a lágy, üde eleganciára fektették a hangsúlyt.

A galériakép linkjére kattintva megtekintheted a teljes kollekciót!

Ebben a kollekcióban is helyet kaptak sellő, hercegnős és A vonalú darabok is, sőt, még egy aszimmetrikus és egy rövid modellel is találkozhatunk. Csupán annyi a különbség, hogy a formák és anyagok letisztultságot és finom eleganciát árasztanak és az arák természetes szépségét hangsúlyozzák ki!

Tipp: Természet közeli tavaszi és nyári esküvőre bátran viselj egy enyhén bővülő, empire fazont, amely nem csak elegáns és nőies, hanem kényelmes is!

A legtöbb ruhát pántok nélkül, szív alakban dekoltált felsőrésszel álmodtak meg, illetve láthatunk még aszimmetrikus, ujjatlan, vállra ejtett, rövid ujjú és csipkeborítású darabokat, melyek némelyikét kreatív hátmegoldás ékít.

képek forrása: http://www.tomymariage.fr/