Menyasszonyi ruha - Charlotte Balbier 2015 kollekció

Időtlen elegancia szuper szexi formákkal, romantikus csipkékkel és mesés, modern részletekkel megspékelve - ez a Charlotte Balbier legfrissebb kollekciója! Kedveled a kifinomult, rafinált nőies stílust? Akkor itt biztosan megtalálod álmaid ruháját!

A Charlotte Balbier márkát 2004-ban hozta létre a díjnyertes brit tervezőnő, Amanda Wyatt, akinek szülei is rendkívül sikeres karriert futottak be az esküvői divatvilágban. Szinte elkerülhetetlen volt, hogy a tehetséges Amanda is szülei nyomdokába lépjen. Az elmúlt évtizedben pedig a világ minden tájára tervezett és készített esküvői ruhákat...

A tervezőnő nem csupán arra koncentrál, hogy valami szépet és elegánsat hozzon létre a menyasszonyok számára, hanem hogy igazán különleges, szenvedélyes kreációt alkosson a mai kor modern aráinak! A Charlotte Balbier ruhacsodákat azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik nem félnek megmutatni személyiségüket, nőies oldalukat, hisz minden modell szabad szellemben, egyedi stílusban készül!

Iscoyd park 2015 kollekció by Charlotte Balbier

Gyönyörű szövetekkel kombinált lenyűgöző, nőies sziluettek, modern, olykor szexi részletekkel és vágásokkal izgalmasítva... Ha kedveled a különleges, elegáns stílust, akkor nézz szét és inspirálódj a legújabb, Iscoyd park 2015 kollekcióból!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes gyűjteményt!

Találkozhatunk klasszikus, lágyan bővülő, A vonalú darabokkal, csipkéből és sifonból megálmodott csábító sellő és trombita fazonokkal, illetve néhány letisztult egyenes szabású, és egy modern mini ruha is helyet kapott.

Tipp: A merészebb, homokóra alkatú hölgyek bátran viseljenek testre simuló sellő vagy trombita fazont, amely szépen kiemelik a buja idomokat!

Hosszú csipke ujjú, tüllborításos, ujjatlan, pántnélküli, szív alakban dekoltált, csipkebetétes, pántos és rövid ujjú darabok... Néhányukat boleróval, ékszerhatású övvel vagy éppen szexi hátkivágással tettek még tökéletesebbé. Te melyiket választanád?

képek forrása: http://www.charlottebalbier.com/