Menyasszonyi ruha - Bien Savvy 2015 kollekció

Kreatív, ultranőies formák, modern vágások és rafinált részletek - ezek Bien Savvy legújabb modelljei, amelyek Téged is elvarázsolnak majd! A gyönyörű tüll anyagok hercegnős bájt, a finom csipkés applikációk pedig szexi, magabiztos eleganciát sugároznak!

Bien Savvy minden évben fantasztikus kollekcióval rukkol elő, természetesen idén sem hazudtolta meg önmagát... A kreatív tervező mindig szívesen játszik a minőségi, finom, áttetsző anyagokkal - ezek közül a is a kedvence a csipke, - illetve a nőies, egyszerű formákkal, melyeket modern vágásokkal, trükkös megoldásokkal és dekadens kristály-, és gyöngyhímzésekkel tesz izgalmassá. Minden modellje maga a megtestesült nőiesség, az elbűvölő báj és érzékiség.

Love me forever 2015 kollekció

A káprázatos anyagok, a stílusos elegancia, illetve a kreativitás és a lenyűgöző fazonok a kihangsúlyozzák a menyasszonyok érzéki, nőies oldalát és igazi hercegnőt varázsolnak belőlük a Nagy Napon!

A galériakép linkjére kattintva megtekintheted a teljes kollekciót!

Gyönyörű tüllszoknyás hercegnős és A vonalú darabok, illetve csipkeborítással vagy romantikus fodrokkal megálmodott sellő és trombita fazonok alkotják ezt a kollekciót. Helyet kapott még egy modern hasítékkal ellátott, illetve egy csábítóan testre simuló mini ruha is, amelyeket azoknak a bátrabb aráknak ajánlunk, akik valami egyedire vágynak!

A vállmegoldások többnyire romantikusak, ugyanakkor különlegesek is: szív alakban dekoltált, pántnélküli, csipkeborításos, csónaknyakú, ujjatlan, sapkaujjú, tüllpántos és hosszú ujjú darabokat is láthatunk.

Ám azok a hölgyek, akik merészek és kedvelik a kicsit extrém, ultranőies stílust, azok válogathatnak a mély V kivágással, illetve a csupa csipke, többnyire áttetsző felsőrésszel megálmodott modellek között!

Ha pedig Te is olyan menyasszony vagy, aki kedveli a trendi, kicsit merész, mégis elegáns és romantikus stílust, akkor Neked ajánljuk az elől kevésbé dekoltált, hátul merészebben kivágott, illetve kreatív hátmegoldásokkal ellátott csipkés darabokat!

Ha kíváncsi vagy Bien Savvy legfrissebb alkalmi ruha kollekciójára is, akkor kattints az alábbi képre!

képek forrása: http://www.biensavvy.ro/