Menyasszony ruha - Michal Medina 2015 kollekció

Káprázatos sellő és trombita fazonok, merész vágásokkal és pazar csipkékkel, csodás mintákkal, igazán egyedülálló, nőies stílusban. Minden Nő különlegesnek szeretné érezni magát a Nagy Napon, egy Michal Medina ruhában pedig ez a vágyad valóra is válhat!

A Michal Medina Divatház a kreatív, izraeli tervezőnő Michal Medina nevéhez fűződik, aki szenvedélyesen rajong a modern és romantikus stílusért, az anyjától örökölt haute couture hagyományért és a finom, kiváló minőségű anyagokért, azok szépségéért.

Húgával, Shula-val 1990-ben alapították meg saját esküvői ruha márkájukat, amely gyorsan vált híressé és elismertté Izraelben. Kreációik egytől-egyig művészi kivitelezéssel, esztétikus, részletgazdag díszítésekkel és kompromisszumok nélküli magas minőséggel büszkélkedhetnek.

A Michal Medina márka ma egyet jelent az időtlen szépséggel, a kifogástalan stílussal és érzéki eleganciával.

Michal Medina - Arcadia 2015 kollekció

Bár a tervező egyszerű, test vonalát követő formákat használ, a merész, nőies vágások a finom, áttetsző anyagok és az illúzió nyakvonalak nagyon izgalmassá és különlegessé varázsolják a kollekciót!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes gyűjteményt!

A kollekciót csak pazar trombita és sellő fazonok alkotják, hiszen a tervező is tudja, hogy ezek a legnőiesebb és legelegánsabb formák. A modellek többségét sifonból és csipkéből álmodták meg, gyönyörűséges motívumokkal, vékony övvel vagy éppen csábító hasítékkal izgalmasítva.

A felsőrészek nagyon változatosak, így szinte bárki megtalálhatja a leginkább hozzá illőt: spagetti pántos és pántnélküli, szív, illetve V alakban dekoltált, illúzió nyakvonalak és felsőrészek, melyeken a csipke pont annyit takar, amennyit kell, illetve láthatunk még vintage hatású csipkés rövid, hosszú és háromnegyedes ujjú darabokat is.

Az olykor visszafogott dekoltázsokat gyakran merész és izgalmas hátkivágások egészítik ki, amelyek nem csak trendik, hanem szexik és különlegesek is, sőt nagyon elegáns, káprázatos megjelenést biztosítanak.

képek forrása: http://michalmedina.com/