Amerikai stílusú, fényűző esküvő - Hogyan lehet Neked is elegáns, amerikai stílusú esküvőd?

Olyan esküvőt szeretnél, ami más, mint a többi, amely különleges és azt érzed, hogy itt tényleg minden Rólatok szól? Szeretnéd átélni azt az érzést, amelyet a hollywoodi filmek szereplői? Most mindez megvalósítható!


Az álom, most valóra váltható, hiszen egy kis segítséggel és kreativitással itthon is megrendezhető az amerikai álomesküvő! Természetesen sok kérdés felmerülhet ezzel kapcsolatban...

Milyen egy amerikai esküvő? Mitől lesz különleges, elegáns és fényűző a Nagy Nap? Hogyan fogjunk hozzá a szervezéshez és az előkészületekhez? Milyenek az amerikai szokások, mit jelent számukra a Nagy Nap? Hogyan néz ki egy igazi eljegyzési parti az Egyesült Államokban? Milyen a tökéletes helyszín? Klasszikusan elegáns vagy inkább merész és extravagáns legyen a dekoráció?

 

 

Összefoglalva az elegáns, fényűző amerikai stílusú esküvő alapkövei a következők:

  • Többnyire vallásos esküvői szertartás
  • Varázslatos helyszín, exkluzív bútorok, design és dekoráció
  • Álomszép, vörös szőnyegre illő esküvői ruha
  • Rengeteg élővirág szinte mindenhol
  • Sok koszorúslány és virágos kislányok
  • Fényűző megjelenés - mesés smink, frizura, kiegészítők
  • Elegáns meghívó, ültető kártya, köszönő kártya és köszönetajándékok
  • Csodás tortakreáció
  • Ha pedig igazi luxushatást szeretnénk elérni, akkor jöhetnek az extrák: galamb-, és pillangóröptetés, tűzijáték, jégszobor, pezsgő-, és csoki szökőkút, stb.

Mindezt egy mini sorozat keretében mutatjuk meg Neked, ötleteket, információkat és bőséges inspirációval látunk el, hogy az amerikai stílusú álomesküvőd igazán tökéletes legyen!

 

 

 

 

Egy amerikai esküvő lehet letisztult, tengerparti, ugyanakkor merészebb, extravagánsabb is, azonban az esküvői szokásaik nagyon sok részletben eltérnek a magyar hagyományoktól.

Ha Te is szeretnél szakítani a hagyományokkal, ha valami igazán különlegeset szeretnél, valami rendhagyót és egyedit, akkor merj belevágni, legyen Neked is amerikai hangulatú menyegződ!

 

 

Ha kíváncsi vagy, milyen egy igazi amerikai lánykérés és esküvői szertartás, hogy miért jobb, ha esküvőszervezőt fogadsz, és miben lehet segítségedre az esküvői stylist, akkor tarts Velünk a következő részben is!

forrás: http://www.amerikaieskuvo.hu. www.igenszalon.hu,
képek forrása: www.eweddinginspiration.com, www.weddingsromantique.com, blog.pricecheck.co.za