Menyasszonyi ruha - Lihi Hod 2015 kollekció

Lihi Hod egyedi, extra-romantikus kollekciói minden évben elvarázsolnak minket. Ezúttal egy ízelítővel készültünk a legújabb gyűjteményéből: finom anyagok, gyönyörű, nőies sziluettek, egy kis francia, couture eleganciával bolondítva...

Lihi Hod szerint minden menyasszonynak megvannak a maga álmai, vágyai, minden Nő egyéniség. A ruhák megalkotásakor éppen ez az elsődleges szempont, hiszen a Nagy Napnak különlegesnek és megismételhetetlennek kell lennie, ezért a menyasszonyi ruhaköltemények olyanok, mint egy-egy álom megvalósulása.

Lihi Hod Tel Aviv-ban született és nevelkedett, a divattervezés pedig mindig is szerves része volt az életének. Az izraeli Shenkar College of Engineering and Design-ban tanult, majd meghívást kapott New Yorkba, hogy tehetségét az amerikai designer, Elie Tahari mellett bontakoztassa ki. 2005-ben Lihi egyike volt azoknak a diákoknak, akiket kiválasztottak, hogy a rangos olaszországi versenyen, az ITS-en részt vegyenek.

Ezután rengeteg híres tervezővel dolgozott együtt, majd 2010-ben megalkotta különleges menyasszonyi butikját, ahol egy profi csapattal, fantasztikus anyagokból, igazán egyedi, francia eleganciával és romantikával átitatott hangulatban megvalósítsa az arák álmait.

Ízelítő Lihi Hod 2015 tavaszi kollekciójából

Szépséges, modern formák, couture jegyek, testre simuló, páratlan anyagok és francia romantika - ezek a modellek egytől-egyig azért születtek meg, hogy a menyasszonyok megmutathassák, csábító nőies oldalukat!

Kattints a galériakép linkjére és tekintsd meg ízelítőnket ebből a fantasztikus kollekcióból!

Selyemmel, csipkével és sifonnal kombinált sellő és a vonalú darabok, tea length és hosszú fazonban, sőt egy nadrágos modellt is láthatunk, amely nagyon sikkes, modern és elegáns választás lehet. Néhány kreációt rövid uszállyal párosítottak, melyek nagyszerűen illenek a nagyszabású esküvői stílushoz! A karcsú derekat pedig még jobban kihangsúlyozzák a vékony ékszerhatású övek és a derékon elhelyezett szépséges hímzések.

A felsőrészek nagy része romantikus, enyhén áttetsző csipkéből, ultra szexi vágásokkal készült. Láthatunk hosszú, csipkeujjú, spagetti pántos, mélyebb V, illetve szív alakban dekoltált, pántnélküli darabokat, hátul merészen kivágott, rövid ujjú, tüllborításos, ujjatlan és vállra ejtett modelleket is.

Képek forrása: https://fashionbride.wordpress.com, http://www.lihihod.com/