Menyasszonyi ruha - Christina Wu 2015 kollekció

Páratlan, klasszikus elegancia, megspékelve modern nőiességgel, a legfinomabb anyagokkal és rafinált részletekkel... Egy Christina Wu ruha tökéletes választás azoknak a hölgyeknek, akik kedvelik a romantikus meséket és a magabiztos, nőies stílust!

A Christina Wu márka a House of Wu Divatház része, amely immár 20 éve, 14 kreatív és tehetséges tervezővel azon dolgozik, hogy a menyasszonyok, koszorúslányok és örömanyák álmait megvalósítsák, és olyan alkalmi ruhákat alkossanak, melyekben igazán nőiesnek, elegánsnak és különlegesnek érzik magukat a Nők!

A gyönyörű gyűjtemények közül is az egyik legkiválóbb a Christina Wu, amelyben az egyéniség, az érzéki elegancia és a klasszikus romantika tökéletes harmóniában olvad össze. Nézd meg ezt a csodás kollekciót, amelyben akár Te is megtalálhatod álmaid menyasszonyi ruháját!

Christina Wu 2015 kollekció

Káprázatos formák, lágyan leomló, kiváló minőségű selyem, szatén és tüll anyagok, pazar csipkével és áttetsző organzával kombinálva; fodrok, gyöngyök, tűzések, terjedelmes szoknyák, uszályok és gyönyörű motívumok mesés tárháza... Minden ruha remekmű; tökéletes választás elegáns, nagyszabású, romantikus és vintage stílusú, illetve a barokk, az avantgárd és a rokokó inspirálta esküvőkre!

A galériakép linkjére kattintva megtekintheted a teljes kollekciót!

Szépséges báli ruha szabású és A vonalú darabok, illetve ultranőies sellő és trombita fazonok alkotják ezt a kollekciót. A beépített alakformáló míder csodás alakot és dekoltázst, illetve egyenes vonalvezetést ad, amelyet a ruhán lefelé futó, kreatív hímzett minták még inkább erősítenek.

Tipp: Ha szeretnéd megmutatni homokóra alakodat, akkor bátran viselj felül passzos, lágyan leomló szoknyával párosított trombita vagy sellő fazont!

A ruhák többsége nem fehérben, hanem pezsgő, krém és ekrü színben pompázik, sőt, még feketében megálmodott, illetve fekete tüllel és virágos hímzéssel díszített modellekkel is találkozhatunk. A merészebb menyasszonyok bátran válasszanak egy ilyen különleges darabot, hiszen ugyanolyan elegánsak, nőiesek és gyönyörűek!

A vállmegoldások is nagyon elegánsak és sokszínűek: láthatunk szív alakban dekoltált, pántnélküli, tüllborításos, ujjatlan, csipkepántos, rövid ujjú, aszimmetrikus, klasszikus hímzett pántos darabokat.

Tipp: Ha kedveled a modern nőies stílust, akkor választhatsz elől visszafogottan, hátul pedig mélyebben dekoltált fazont is, amely sikkes és abszolút nőies megjelenést kölcsönöz számodra!

Képek forrása: http://www.houseofwu.com