Menyasszonyi ruha - Terani Couture 2015 kollekció

Páratlan, stílusos elegancia, romantikus díszítések, szebbnél-szebb anyagok és formák - a Terani Couture legújabb kollekciója csupa pazar darabból áll, amelyek kihangsúlyozzák a természetes szépséget és nőiességet!

A Terani Couture Divatház 1990-ben alakult New York Cityben. A Terani Couture az egyik legnépszerűbb márka, amely elbűvölő esküvői és alkalmi ruhák tervezésével és gyártásával foglalkozik. Ennek oka, hogy a modelleket eredeti stílusban, elegáns, ultranőies hangulatban, a legmagasabb minőségű anyagokból és aprólékosan kidolgozott, káprázatos díszítésekkel kivitelezik. A divatház számtalan versenyen és kiállításon vesz részt minden évben, illetve nagyon sok díjat bezsebelt már, sőt, a mozivásznon is sokszor láthattuk már viszont gyönyörű ruhakölteményeit, például az Alkonyatban, a Gossip Girl-ben és az American Idol-ban.

Destination Bridal 2015 kollekció by Terani Couture

Áramló szövetek - fényes selymek, puha sifon, különleges csipkék, - nőies sziluettek, pazar, olykor fényűző hímzések és rátétek... Ha kedveled a romantikus eleganciát, a gyönyörű, ám egyszerű formákat és ezt a páratlan stílust, akkor a Terani Couture legfrissebb kollekciójában biztosan megtalálod álmaid esküvői ruháját!

A galériakép linkjére kattintva megtekintheted a teljes gyűjteményt!

A csábító, selyemből és sifonból megálmodott sellő fazonokat azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik szeretnék megmutatni a Nagy Napon is nőies homokóra alkatukat. Láthatunk még lágyan leomló, A vonalú és módosított A vonalú darabokat is, amelyekből néhányat hasíték tesz izgalmassá.

Tipp: Ha a romantika szerelemese vagy, akkor bátran válassz púder rózsaszínben pompázó modellt!

A felsőrészeket és csipkés hátmegoldásokat pazar gyöngy-, és kristályhímzések tesznek tökéletessé - ha kedveled a fényűzést és a csillogó eleganciát, akkor ezek a darabok a Neked valók!

A dekoltázsok között találkozhatunk egyszerű, pántnélküli, szív alakban dekoltált, kreatív, V alakban kivágott, pántos, csónaknyakú, csipkeborításos darabokat is. Érdemes szemügyre venni még a csodás gyöngysorokkal és tüllel kombinált, olykor merész hátmegoldásokat, amelyek nagyon különlegessé és szuper elegánssá varázsolhatja a megjelenésed!

képek forrása: http://www.teranicouture.com/