Menyasszonyi ruha - BHLDN 2015 kollekció

Gyönyörű szövetek, káprázatos csipkével és gyöngyhímzéssel kombinálva, lenyűgöző, nőies sziluettek, romantikus egyszerűség és kifinomult részletesség - ettől lesznek olyan ellenállhatatlanok a BHLDN ruhák!

A BHLDN által megálmodott ruhákat a minden elsöprő szerelem, a ragaszkodás és a különlegesség érzése ihlette, amely minden esküvő sajátja. A divatház a világ minden tájáról kereste fel a legkiválóbb tervezőket, akik tökéletes illeszkedéssel, gyönyörű kivitelezéssel és káprázatos, vintage stílusban tervezik és valósítják meg a menyasszonyok álomruháit. A BHLDN azonban nem csak menyasszonyi, koszorúslány és virágos lány ruhákkal foglalkozik, hanem különböző kiegészítőkkel és kellékekkel is, mint például a fátyol, bolerók, cipők, ékszerek, vintage jegygyűrűk, stb...

Szeretnéd, hogy a kiegészítők is tükrözzék ezt a romantikus, kifinomult stílust? Akkor válogass bátran a BHLDN káprázatos, gyöngyökkel, ékkövekkel és stílusos eleganciával párosított kiegészítői között!

BHLDN 2015 tavaszi menyasszonyi ruha kollekció

Finom csipkék, fényes selyem, pazar gyöngyök, kifinomult egyszerűség... A lágyan leomló, nőies sziluettek a természetes szépséget helyezik előtérbe, a hímzések és romantikus nyakvonalak a vintage eleganciát hivatottak hangsúlyozni.

Nézd meg te is ezt a csodás kollekciót, kattints a galériakép linkjére!

Láthatunk krém színű, illetve pezsgő és rózsaszínes bézs árnyalatú, modernebb rövid, A vonalú és testre simuló darabokat is, ugyanakkor a legtöbb modell lágy esésű, deréktól enyhén bővülő fazonú, rövid uszállyal ellátott. A derék kiemelése is fontos szerepet kapott a gyűjteményben, a redők és fodrok kombinálása a test vonalát követő felsőrésszel pedig még izgalmasabbá teszi a kollekciót!

A felsőrészek romantikusak, olykor talán kissé merészek is: elegáns kerek és V alakú kivágások, rövidke ujjak, csupa csipke felsőrészek, áttetsző anyaggal kombinált, egyszerű pántnélküli darabok, aszimmetrikus, pántos, háromnegyedes ujjú és tüllborításos megoldások. Te melyiket választanád?

Szeretnéd, hogy a koszorúslányok ruhakölteményei is ugyanezt a finom, vintage eleganciát képviseljék? Akkor nézd meg a BHLDN koszorúslányoknak szánk kreációit, és meríts belőle inspirációt!


képek forrása: www.bhldn.com