Tárgyi adományok, eszközök, mellyel segítheted a Westie mentők munkáját

Az állatok mentésével és ellátásával kapcsolatban egészen addig, amíg gazdisodnak a kis védencek, szükségük van az orvosi ellátásra, gondoskodásra, élelemre és bizonyos eszközökre is. Ha segíteni szeretnél, akkor választhatod a tárgyi adományozást...

Az állatok mentésével és ellátásával kapcsolatban egészen addig, amíg gazdisodnak a kis védencek, szükségük van az orvosi ellátásra, gondoskodásra, élelemre és bizonyos eszközökre is. Ha segíteni szeretnél, akkor választhatod a tárgyi adományozást is, hiszen ezzel ugyanúgy hozzájárulsz a kis "hegylakók" megmentéséhez.


A Magyar Westie Fajtamentő Egyesület (Westie Rescue Hungary) kizárólag adományokból tartja fent működését, így kereteik szűkösek, ezért kérjük a segítségeteket.

Nagy szükségük lenne a következő dolgokra:

  • Kis méretű nyakörvek, hámok, pórázak
  • Szállító boxok és ketrecek
  • Száraz tápok mini és hipoallergén kategóriákban (lehetőleg csirketartalom nélkül)
  • Kullancs elleni védelem (csepp, nyakörv, spray)
  • Aloe Vera spray, vitaminok, immunerősítő szerek (Béres csepp, Selen-Pet, stb.)
  • Kutyasampon, fültisztító folyadék
  • Fekhelyek, takarók
  • Törölközők, ágynemű, huzatok, lepedők (akár használt is)


A mozgalomhoz szolgáltatóként és házasulandóként az esküvőddel (meghívott vendégeiddel együtt is) csatlakozhatsz és segíthetsz akár tárgyi adományokkal is hozzá tudsz járulni a mentett állatok orvosi kezeléséhez, ellátásukhoz, és a gazdisodásig szükséges eszközöeikhez.

 


Ha Te is úgy érzed, hogy számodra is fontos a kisállatok mentéséhez való hozzájárulás és esküvőtök napja egyben erre jó alkalom, hogy szeretteitekkel közösen segítsetek, akkor csatlakozzatok a mozgalomhoz és tegyétek jobbá egy kis mentett kutyus vagy egy mentett kis rágcsáló életét! A csatlakozást követően a kívánságlistáról kiválaszthatod, azt amivel szívesen támogatod az állatdévő szervezet munkáját! 

CSATLAKOZZ TE IS A SEGÍTŐ KÖZÖSSÉGHEZ!

Menyegzőlap az állatokért!

Jótékonysag az esküvőn

Weboldal: https://www.menyegzolap.hu/az-allatokert
E-mail: jotekonysagazeskuvon@menyegzolap.hu

Képek forrása: Pinterest.com, WRH