A világ vezető cipőtervezői - Miranda Marie és Benjamin Adams

Klasszikus elegancia modern köntösben, csillogó részletekkel vagy éppen gyönyörű platformmal bolondítva? Vékony pántos szandál vagy inkább nyitott orrú, ezüst magas sarkú? Nézd meg Te is a két híres tervező csodás cipőkreációit!

Miranda Marie

A Miranda Marie nevéhez fűződő Paradox London márka 2002-ben alakult, mára az egyesült államok egyik legkedveltebb cipőmárkája, a kiváló minőség, a stílusos design és az elérhető árak miatt. A Paradox London Pink kollekció a menyasszonyok számára készült kreációkat tartalmazza, melyeket szépséges szaténból és csipkéből álmodtak meg.

 

 

A brit márka cipőit a Nagy után akár át is festetheted, így nem kell attól tartanod, hogy az esküvő után majd a szekrényben porosodik. Gyönyörű hímzések, rengeteg fazon, sarokmagasság és több árnyalat közül választhatunk: találkozhatunk egyszer körömcipőkkel, pántos szandálokkal, kövekkel kirakott, platformos, kristályokkal, csipkével, masnival és csillogó sarokkal kombinált modellekkel is.

 

 

Kattints a galériakép linkjére és tekintsd meg a teljes kollekciót!

 

 

Benjamin Adams

A mára nemzetközileg is elismertté vált, szintén brit menyasszonyi cipőmárka, a Benjamin Adams, főként a klasszikus fazonok újragondolásával, romantikus részletekkel való kombinálásával nyerte el az arák szívét. A luxus, a stílus és a csillogás is megtalálható gyűjteményeiben, illetve a dráma és az elegancia tökéletes harmóniája.

 

 

Kristály és strassz köves díszítések, csillámló balerinák, elől díszített lapos talpú szandálok, klasszikus hegyes orrú cipellők, selyem és bőr magas sarkúk, kifinomult, egyszerű darabok és csábító, platformos tűsarkúak...

Te melyiket választanád?

 

 

Ha kíváncsi vagy a teljes gyűjteményre, akkor kattints a galériakép linkjére!

 

 

Következő anyagunkban a Chanel és David Tutera szépséges kreációit láthatjátok!

Képek forrása: http://us.benjaminadamslondon.com, http://eu.pinkparadoxshoes.com