Menyasszonyi ruha - Alessandro Angelozzi 2015 kollekció

Mesés olasz elegancia, couture kivitelezés és szépséges, ultra nőies formák, melyeket csodás részletek, olykor merész vágások és rafinált csipke tesz tökéletessé. Nézd meg Te is a legújabb kollekciót!

Az Alessandro Angelozzi Couture ruhákat kézzel készített gyönyörűséges hímzésekkel, eredeti olasz szövetekből, a legjobb olasz szabók keze által. Ultra elegáns sziluettek, fantasztikus részletességgel kidolgozott minták, hercegnős formák és nőies megoldások teszik tökéletessé ezeket a különleges ruhakölteményeket.

Alessandro Angelozzi Bianca Balti couture kollekció 2015

Lenyűgöző elegancia, páratlan olasz minőség és stílus, abszolút nőies formákkal párosítva. Olykor a klasszikus hangulatot egy-egy modern, romantikus részlet, kreatív húzás vagy vintage megoldás töri meg.

Te melyiket választanád?

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes gyűjteményt!

Gyönyörű A vonalú darabok, modern aszimmetrikus, szépséges, hosszú uszállyal párosított sellő és trombita fazonok, melyeket tengernyi tüllel, csipkével és organzával álmodtak meg a tervezők.

Tipp: Ha szeretnéd megmutatni érzéki, nőies oldaladat a Nagy Napon, akkor válassz egy káprázatos sellő vagy trombitaszabású darabot!

Néhány modell a kifinomult romantikus jegyében született, ám láthatunk szemet gyönyörködtető, vörös tüllel kombinált hercegnős ruhát, illetve fénylő arany és rózsaszín virágokkal hintett gyönyörűségeket is!

Tipp: Ha kedveled a fényűzést és valami igazán egyedire vágysz, akkor válassz Te is ilyen modellt!

A felsőrészek is éppoly lenyűgözőek, mint a formák: ejtett, tüllből kialakított vállak, érzéki csipkés hosszú ujjak, vintage jellegű gallérral, kabátkával párosított modellek... És persze ott vannak még a romantikus szív alakú dekoltázsok, spagetti pántok, merész vágások és pompás hátmegoldások!

Képek forrása: http://www.alessandroangelozzicouture.it