Menyasszonyi ruha - Daalarna 2015 Pearl kollekció

Benes Anita újfent elvarázsolt minket páratlanul szépséges ruháival, melyek olykor érzéki romantikát, máskor bájos egyszerűséget árasztanak. Üde, abszolút nőies stílus, kifinomultsággal, gyönyörű csipkékkel, gyöngyökkel bolondítva...


"Érzéki megjelenés, felejthetetlen alkalmakra."

A Benes Anita által vezetett Daalarna márka méretre készített egyedi ruhakölteményeiről és a különleges kivitelezéséről ismert. A Daalarna ruhákat mindenkor magas minőség, nemes anyagok, látványos kézimunka és tökéletes illeszkedés jellemzi, sőt a modellek couture részletekkel készülnek, sokszor egyéni megrendelésre, mérték után.

Daalarna 2015 Pearl kollekció

Benes Anita Március 6-án mutatta be a Millenárisban (idén is teltház előtt) legfrissebb gyűjteményét, a Pearl-t, amely a nevéhez híven egyszerre tükröz nemes egyszerűséget, érzéki eleganciát és romantikus tökéletességet. Légies és testre simuló sziluettek, nemes szövetek és meseszép kézimunka, melyek nagyszerűen kiemelik a természetes női szépséget, így minden menyasszony magabiztosan és gyönyörűen lépkedhet az oltár elé!

A hófehér és bézsbe hajló modellek, illetve az egyszerű vonalvezetésű darabok, melyek csupa érzéki csipkéből készültek, és a vintage jellegű A vonalú kreációk között szinte minden menyasszony megtalálhatja stílusához leginkább passzolót. A kiegészítőkkel kedvünkre játszhatunk a különböző hangulatokkal, attól függően, hogy a romantikus, vintage, elegáns vagy éppen a bohém stílus áll közelebb a szívünkhöz.

A gyönyörű tüllel vagy éppen szaténnal kombinált hercegnős darabok mellett találkozhatunk érzéki sellő és trombita fazonokkal. A Pearl gyűjteményben helyet kaptak még fiatalos, rövid rakott, illetve áttört csipke szoknyás és aszimmetrikus esküvői ruhák is.

A pazar, lágy esésű szoknyákat romantikus és időtlenül elegáns felsőrészek egészítik ki: rövid, illetve hosszú csipkeujjak, szolid és mélyebb V alakú kivágások, bájos gyöngyös pántok, merész hátkivágások, csipkeborítások, vintage hatású kerek és egyszerű pántos megoldások...

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

A gyöngyök, melyekkel Benes Anita a ruhákat díszítette a Swarovski direkt erre az alkalomra gyártotta: egytől-egyik szépséges, az igazgyöngyökkel tökéletesen megegyező méretű és súlyú gyöngyök. A ruhákhoz illő cipőkről Vágó Réka gondoskodott, a mesés fotókat pedig Kondella Misinek köszönhetjük.

Pillants bele Te is a bemutató izgalmába - kattints a galériakép linkjére!Fotó: Kondella Misi
Képek forrása: www.daalarna.hu, http://menyasszonystylist.blogger.hu