Amerikai stílusú, fényűző esküvő - Kültéri esküvői dekoráció

Meseszép kültéri helyszínek, fényűző, kreatív dekorációk, élővirágokkal, fényfüzérekkel és elegáns textíliákkal, hamisítatlan amerikai stílusban! Kíváncsi vagy, hogyan lehet Neked is szabadtéri, elegáns és fényűző esküvőd? Tarts velünk, megmutatjuk!

Kastélykert, füvészkert

Az egyik legromantikusabb és legmeghittebb helyszín egy kastély csendes kertje vagy éppen egy különleges füvészkert lehet, ahol rózsák illatoznak, buja zöld gyep terül el, szépen gondozott bokrok és növényritkaságok biztosítják az örök életre szóló élményt. Gyönyörű bútorokkal, fényűző dekorációval, szökőkúttal és rengeteg virággal igazi "hét országra szóló lakodalmat" csaphatunk...

Tipp: Még ha az időjárás közbeszól, akkor is adva van a lehetőség, hogy a kastélyban folytatódjon a buli, vagy akár a sátorbérlés is jó megoldás lehet!

 

 

 

 

Vízparton

A másik közkedvelt amerikai esküvő helyszín a tengerpart, ahol szinte családi körben, a morajló tengerrel a hátunk mögött mondják ki a boldogító igen-t, miközben ezernyi színt vet a vízre a lemenő nap... Akár itthon is megrendezheted amerikai álomesküvődet, csupán egy gyönyörű tó vagy egy meghitt vízpart kell hozzá, ahol megteremthetitek a fényűző, elegáns hangulatot. Fontos azonban, hogy ebben az esetben is legyen biztosítva egy fedett helyszín, ha az idő rosszra fordulna!

Tipp: Sok lehetőség rejlik egy ilyen helyszínben, kérjétek esküvőszervező segítségét, hogy biztosan minden úgy legyen, ahogy megálmodtátok!

 

 

A "szabad ég alatt"

Lesd el a hollywoodi sikerfilmek ötletét és tervezd az egész esküvődet egy gyönyörű, buja zöld kertbe, ahol a szabad ég alatt mondhatjátok ki a boldogító igen-t és ahol kedvetekre táncolhattok, mulathattok a vendégekkel. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nem kell gondoskodni B tervről: legyen biztosítva egy "benti helyszín" vagy egy méretes sátor, ahol rossz idő esetén, minden vendég kényelmesen elfér. Az időjárás olykor közbeszólhat, ám ha van B terv, akkor semmi sincs veszve!

 

 

Amerikai esküvő sátorral

Egy elegáns, hófehér sátor cseppet sem ront egy fényűző, amerikai stílusú esküvő fényén, sőt! Amerikában nagyon sok pár dönt e megoldás mellett, hiszen a természet közelében, meghitt és gyönyörű környezetben, az időjárástól szinte teljesen függetlenül bulizhatnak! Élővirágokkal, gyönyörű masnikkal, szalagokkal és fényfüzérekkel elegáns, lenyűgöző helyszínt varázsolhatunk... és ki mondta, hogy csak a sátorban folyhat a mulatság?

 

 

Élővirágok és gyertyák mindenütt

Hófehér, halványrózsaszín és élénkpiros rózsákkal befutott lugasok, bájos bokrétákba kötött tavaszi virágok, csillagokként pislákoló, meghitt mécsesek a nyári éjszakában... Ugye, milyen tökéletesen hangzik? És mindez megvalósítható, könnyebben, mint hinnéd! Az élővirágok és gyertyák nagy hangsúlyt kapnak az amerikai stílusú esküvőkön, hiszen a pompa, a romantika és a luxus élményét nyújtják.

Tipp: Válassz ki egy, maximum három színt és jöhet a válogatás! A hasonló árnyalatú, vagy egymással harmonizáló színű virágok nagyon mutatósak!

 

 

Az asztalokra válassz több kisebb, csokrokban vagy középen futószerűen elhelyezett virágokat, melyekből néhányat a székdekorációba is belecsempészhetsz. A beltéren használt nagy vázákban virító méltóságos és gyönyörű virágok (kálák, rózsák, krizantémok, stb.) kültéren nem mindig célszerűek, hiszen a szél könnyen feldöntheti őket. Nagyobb virágos dézsákkal, telepített bokrokkal, virágzó fákkal és virágfüzérekkel még fényűzőbbé és hangulatosabbá varázsolhatjuk a helyszín többi részét is!

 

 

 

A nagy, többágú gyertyatartók helyett érdemesebb kisebb színes és fehér tömbgyertyákat, úszó mécseseket és virágkoszorúval körülfont gyertyákat választani a vacsora asztalra. Akár lampionokkal és fényfüzérekkel is kombinálhatjuk őket, melyek naplemente után meghitten hunyorognak majd, hangulatos fénybe vonva a mulatságot.

 

 

 

 

Antik bútorok és Chiavari székek

Az antik, amerikai stílusú asztalok mellé szabadtéri esküvőkre is választhatunk Chiavari székeket, melyeket szintén díszíthetünk bájos szék masnikkal és elegáns székhuzatokkal. Kültérre célszerű rövidebb székszoknyákat választani, amelyek nem érnek le a földre, sőt, akár szabadon is hagyhatjuk őket, hiszen a Chiavari székek önmagukban is mutatósak!

 

 

Elegáns lounge garnitúrákat is beszerezhetünk, amelyek nagyon fényűző hatást kölcsönöznek az esküvőnek - kényelmesek és szépek, tökéletes megoldás, ha a vendégek egy kis kényelemre vágynak.

 

 

Szépséges drapériák, textilek

Jöhetnek a virágokkal és a dekorációval harmonizáló árnyalatú textilek: terítő, szalvéta és szék masni, illetve könnyű, lágyan leomló drapériák, melyekkel könnyedén feldobhatjuk a fehér sátrat: eltakarhatjuk vele a sátor lábait, lelógathatjuk őket a közepén, fényfüzérekkel, virágokkal, szalagokkal bolondíthatjuk...

 

 

Gyönyörű, minőségi abroszok széles választéka, elegáns futók, dekorációs kiegészítő textilek, chiavari székszoknyák és masnik - mindez a Textilgurunál! Ha igazán egyedi, amerikai stílusú textíliákra vágysz, akkor keresd fel a Textilgurut, az álomesküvők textilkölcsönzőjét! Ez a dekorációs webáruház elérhetővé teszi minden menyasszony, rendezvényszerző és esküvői helyszín számára azokat az exkluzív textíliákat, amelyek elengedhetetlenek az amerikai álomesküvőhöz.

 

 

Nézz meg néhányat ízelítőül a galériakép linkjére kattintva, keresd fel a Textilgurut, ahol szebbnél - szebb termékek közül válogathatsz!

 

 

Lenvászon asztalterítők

 

 

Térhatású terítők

 

 

Szalvéták

 

Soron következő anyagunkban az amerikai stílusú esküvői menüt és a terítéket vesszük górcső alá.

Képek forrása: www.pinterest.com, www.onewed.com