Menyasszonyi ruha - Amelia Sposa 2015 kollekció

Pazar csipkék, merész hátkivágások és romantikus felsők pompás harmóniája - megspékelve eleganciával és tökéletes illeszkedéssel! Ha álmaid ruháját elegáns, nőies vagy épp romantikus stílusban képzeled el, akkor az Amelia Sposa ruhái a Neked valók!

Az Amelia Sposa márkát Signora Amelia alapította, 1983-ban, mindössze 20 évesen. A fiatal varrónő szenvedélye volt a varrás és a szabás, gyönyörű esküvői ruhák tervezésével múlatta szabadidejét, mígnem elhagyva szeretett városát, az olaszországi Potenzát és megalkotta saját divatházát.

Sok év után Amelia lánya, Giulia és fia, Michele vette át a márka irányítását, akik újult energiával vágtak bele a küldetésbe, hogy olyan ruhákat alkossanak, melyek a menyasszonyok boldogok lehetnek! Az Amelis Sposa ruháit fiatalos energia, frissesség, életöröm és boldogság hatja át, hogy a Nagy Napon minden nő felejthetetlen és gyönyörű lehessen!

 

 

Amelia Sposa 2015 kollekció

Tökéletes kivitelezés, páratlanul nőies formák és kiváló anyagok: gyönyörű csipke, fényes szatén, finom sifon és áttetsző tüll alkotja ezeket a káprázatos modelleket.

 

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes gyűjteményt!

 

 

 

Kedveld a romantikát? Vagy inkább az időtlen elegancia híve vagy? Ebben a kollekcióban szinte minden hölgy megtalálhatja álmai ruháját, hiszen vannak itt szépséges hercegnős ruhák, klasszikus A vonalú és csábító sellő, illetve trombita fazonok pazar csipkével bolondítva...

Tipp: Ha kedveled a modern, ultranőies stílust és merész vagy, akkor válassz mini ruhát a Nagy Napra is!

 

 

A felsőrészek is sokoldalúak és szintén megtalálhatóak köztük az egyszerűbb, elegáns és a romantikus megoldások is: szív alakban dekoltált, pántnélküli, csupa csipkés, hosszú ujjú, gyönyörű pántos, csipkeborításos, ujjatlan és csónaknyakú darabokat.

 

 

2015 kedvencei, a merész hátkivágások és a mennyei csipkés hátmegoldások itt is feltűnnek: válogass kedvedre a csábító, nőies darabok között!

 

 

Képek forrása: http://www.ameliasposa.it/