Menyasszonyi ruha - Krikor Jabotian 2014-15 kollekció

Meseszép ruhák, nőies, ugyanakkor extravagáns formákkal és páratlanul szép anyagokkal párosítva... Krikor Jabotian legfrissebb kollekciója is a tőle megszokott eleganciával és egyedi, pazar stílussal készült!

A bejrúti tervező, Krikor Jabotian friss diplomásként kezdett el Elie Saab mellett dolgozni. Később saját, önálló terveken kezdett el dolgozni. Első kollekcióját egy non-profit szervezet által mutathatta be. Krikor 23 évesen hozta létre saját műtermét, amely ma virágzó, családi vállalkozásként működik.

Krikor Jabotian ruháit gyönyörűséges, elegáns vonalak, extravagáns kivitelezés, mesés részletek jellemzik. A bejrúti tervező szívesen használ szokatlan formákat, merész és modern stílussal kombinálja a hercegnős, illetve a romantikus hangulatot.

Krikor Jabotian 2014-15 téli kollekció

Modern vágások és gyönyörű szövetekkel kombinálva, uszályos nadrágfazonú modell, egyenes szabású, enyhén bővülő lágyan leomló tüllruhák, extravagáns aszimmetrikus, illetve csupa fodor és szirom, romantikus mini ruhák...

Ha kedveled a merész szabásvonalakat és a különleges, egyedi darabokat, akkor Krikor Jabotian menyasszonyi ruhái a Neked valók!

A ruha hátán elhelyezkedő, tollpihékkel borított nagy fodrok, sejtelmes, áttetsző csipke body, feltűnő virágrátéttel, bő szabásvonalak, kreatív anyagtöbblettel és virágos gallérok a nyakrészen... Ez csak néhány, a mesés, innovatív és páratlanul egyedi részletek közül - ezek által lesz minden ruhaköltemény igazán művészi darab!

Merész hátkivágások, csodás csipkeujjak és csupa csipke felsők, szirmokkal és feltűnő, virágokkal applikált gallérok, pántnélküli, rövid ujjú és ujjatlan vállmegoldások... Te melyiket választanád?

A teljes kollekcióért kattints a galériakép linkjére!

Képek forrása: sansretouches.com, http://www.krikorjabotian.com