Menyasszonyi ruha - Alena Goretskaya 2014-2015 kollekció

Lenyűgözően nőies és romantikus darabok, gyönyörű sziluettekkel párosítva, modern részletekkel, csipkével és virágokkal bolondítva... Kíváncsi vagy a legújabb Goretskaja kollekcióra?

Az Alena Goretskaya kreatív, nőies stílusban megálmodott ruhái a menyasszonyok vágyai alapján születnek, különös tekintettel a kiváló minőségű, francia és olasz szövetekre, illetve a kifinomult díszítésekre. Ezekben a ruhákban a finom nőiesség, a romantika és klasszikus elegancia találkozik, gyönyörű csipkékkel és gyöngyökkel, virágos motívumokkal izgalmasítva.

Alena Goretskaya 2014-2015 kollekció

Találkozhatunk pazar rojtokkal gazdagított, vintage hatású sellő fazonnal, hagyományos, tüllszoknyás A vonalú darabokkal, modern, selyemmel és tüllel kombinált aszimmetrikus fazonnal, illetve lágy esésű, enyhén bővülő, nőies ruhákkal is.

Tipp: Ha időtlenül elegáns menyasszonyi ruhára vágysz, akkor válassz klasszikus A vonalú darabot, melyet finom anyagok páratlan ötvözése tesz tökéletessé!

Ebben a gyűjteményben áttetsző tüll felsőrészre applikált szirmokat, apró gombokkal díszített kreatív hátmegoldásokat, illúzió nyakvonalakat, csipkeujjakat, szív és V alakban dekoltált klasszikus megoldásokat láthatunk.

Tipp: Ha valami igazán egyedit szeretnél, akkor válassz pelerinnel kombinált, abszolút nőies, rövid ujjú darabot!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

Képek forrása: http://www.papiliodress.com