Menyasszonyi ruha - Anna Georgina Couture 2015 kollekció

Az Anna Georgina Couture kollekció gyönyörűen kialakított, egyedi és szépséges menyasszonyi ruhák gyűjteménye. Játékos formák, terjedelmes és egyszerűbb szoknyák, beépített fűzőkkel párosítva. Nézd meg Te is a legfrissebb darabokat!

Az Anna Georgina Couture kollekció 2012-ben indult, a dél-afrikai divattervező Kobus Dippenaar által. A divatház az egyik legkedveltebb és legkiemelkedőbb, a couture kivitelezésű estélyi és menyasszonyi ruhák világában.

Minden modell kézzel díszített, minőségi, lágy esésű anyagból készült, az aprólékosan kidolgozott részletek pedig tökéletessé és különlegessé varázsolják őket. A ruhaköltemények időtlen eleganciáját a selyem dupioni, az érzéki csipke és a sejtelmes, áttetsző tüll adja, a modern és kifinomult benyomásról pedig az ultra nőies vágások, a halvány rózsaszín, arany és elefántcsont színek, illetve a pazar hímzések gondoskodnak.

Anna Georgina Couture 2015 kollekció

Bájos hercegnős, klasszikus, lágyan bővülő esküvői ruhák, csodás, vintage hatású selyem dupioni kreációk alkotják ezt a gyűjteményt, melyeket gyönyörűséges felsőrészek, mesés fodrok és merész hátkivágások tarkítanak...

Kattints a galériakép linkjére és tekintsd meg a teljes kollekciót!

Ha kedveled a kifinomult, nőies stílust, akkor válogass kedvedre a finoman leomló, egyenes szabású, tüllszoknyával bolondított sellő fazonú és elegáns A vonalú darabok között. Néhányat rövid uszállyal, fodrokkal vagy éppen érzéki csipkeborítással álmodott meg a tervező... Neked melyik a kedvenced?

A felsőrészek kreatívak és laza elegancia árad belőlük: derékra engedett spagetti pántos, szív és olykor merész V alakban dekoltált darabok, csipke toppok, kerek nyakkivágások, hosszú ujjú megoldások.

Tipp: Ha nem riadsz meg attól, hogy megmutasd buja, nőies oldaladat is a Nagy Napon, akkor bátran válassz egy csipkével kombinált merészebben kivágott darabot!

Ha a dekoltázsok helyett inkább a hátadból mutatnál meg többet, akkor ezek a csodás hátmegoldásokkal és vágásokkal párosított modellek pont Neked valók! Bájosak, nőiesek és érzékiek!

képek forrása: http://www.annageorgina.co.za