A világ vezető cipőtervezői - Loriblu és Manolo Blahnik szépséges kreációi

A Loriblu káprázatos, ultra elegáns, nőies stílusú cipőit vagy inkább Manolo merész, extravagánsabb modelljeit választanád? Élénk színű esküvői cipellőre, egy csillogó szandálra, esetleg egy mintás darabra vágysz?

Manolo Blahnik

Manolo Blahnik hisz a magas sarok és a merész formák hatalmásban és nőiességében és ez tökéletesen tükröződik gyönyörűséges cipőkreációiban is. Hűséggel és odaadással tervezi a szebbnél szebb lábbeliket, követve a divatot, ugyanakkor megtartva saját, egyedi stílusát is.

A Manolo Blahnik cipőket olykor a művészet ihleti - ezek általában merész, teljesen egyedi darabok, melyeket hullámos sarok, extravagáns, szokatlan minták és extrém motívumok, színek izgalmasítanak. A kollekcióknak azonban egy rész mindig klasszikus, nőies stílusban készül, amely tökéletes lehet az esküvőre is, hiszen bármely stílushoz jól passzol. Ilyenek például a két árnyalatban pompázó, hegyes orrú, körömcipőhöz hasonló formával ellátott, vékony pántos, aranyszínű szandálok és az ezüstös cipellők is.

A klasszikus elegancia szerelmeseinek:

Ha visszafogott csillogásra vágysz:

...és ha valami merészet szeretnél:

Loriblu

A Loriblu egy olyan olasz cipő márka, amely sok változáson ment keresztül az évek során, ugyanakkor az innovációra és a tökéletességre való törekvés, az érzéki, aprólékos részletekre való figyelem semmit sem változott. Kreációit egyre növekvő piacon értékesíti, köszönhetően a csodás kristálydíszítéseknek, a kiváló alapanyagoknak és a kifinomult, hibátlan design-nak.

A Loriblu lábbelik között találkozhatunk egyszerűbb, tömbsarkú és éksarkú modellekkel, modern, sokpántos darabokkal, platformos, nyitott orrú magas sarkúakkal és pazar, csillámló díszítéssel megálmodott cipellőkkel is.

Gyönyörű, ultranőies modellek:

 

 

Fiatalos, modern elegancia...

...és egy csipetnyi vintage ragyogás:

Következő anyagunkban a Betsey Johson és Zanotti legújabb gyönyörű cipőit mutatjuk meg Nektek!

Képek forrása: www.pinterest.com, https://www.loriblu.com/