Menyasszonyi ruha - Enchanted Atelier by Liv Hart kollekció 2015

Lágyan leomló, magas minőségű anyagok, csodaszép, ultranőies formák, vintage stílusban, tökéletes, kifinomult és csillogó kiegészítőkkel... Nézd meg Te is a legújabb Enchanted kollekciót - garantáltan beleszeretsz!

Liv Hart a kiegészítők, a kreativitás, a részletekben rejlő minőség és az egyedi, vintage stílus szerelmese. Miután Liv megszerezte a diplomáját a képzőművészeti egyetemen (festészet, szobrászat, fémkovácsolás) létrehozta az Enchanted Atelier márkát, melyben kiélhette kreativitását és szenvedélyét.

Liv kollekciója maga a megtestesült varázslatos, időtlen elegancia, amelyben a finom nőiesség, a romantikus és vintage csillogás is teret kap. Kreációit sokszor viszontláthatjuk a televíziók képernyőjén, többek között a Gossip Girl sztárjai is előszeretettel viselik ruháit, illetve az Elle, a Vouge, az Inside, a Marie Claire és a Bridal Guide oldalain is visszaköszönnek csodás ruhakölteményei.

Enchanted Atelier 2015 tavasz-nyár kollekció by Liv Hart

Az idei kollekcióban a lágy, nőies, ugyanakkor egyszerűbb formák, a finom virágrátétek, egy kis csillogás és az ultra elegáns megoldások kapták a főszerepet. Ha kedveled a különleges darabokat, és az időtlen egyedi szépséget, akkor ez a kollekció pont Neked való!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

Gyönyörű sellő és lágy esésű trombita fazonokat láthatunk ebben a kollekcióban, amelyeket több rétegű, enyhén áttetsző tüllel, fényes selyemmel, puha sifonnal, illetve tűzésekkel és kreatív felsőrészekkel álmodott meg a tervezőnő.

Tipp: A homokóra alkatú hölgyek bátran választhatnak ilyen fazonokat, hiszen szépen kiemelik a nőies idomokat!

Csillogó rátétek, vékonyabb és vastagabb pántok, merész hátkivágások, magasított nyakvonalak, csipkével és káprázatos gyöngyhímzésekkel díszített felsőrészek, hamisítatlan vintage stílusban... Mindezt ékszerként ragyogó fej-, és hajdíszek tesznek tökéletessé, melyek szintén Liv Hart keze munkáját dícsérik!

Képek forrása: http://www.livhart.com