Menyasszonyi ruha - Gemy Maalouf Bridal 2015 kollekció

Szexi, kreatív és lélegzetelállító ruhaköltemények, couture részletekkel és különleges vágásokkal izgalmasítva - Gemy Maalouf ruhái abszolút egyediek, nőiesek és kétségkívül elegánsak! Nézd meg Te is a legfrissebb kollekciót!

Gemy Maalouf Libanonban született és nevelkedett, élete nagy részét apja szövetgyárában töltötte, ahol csupa színes, fényes és csillogó, puha és nemes anyagok között nőtt fel. Bár akkor még nem tudta, hogy ezáltal egy életre szóló utazás veszi majd kezdetét a divatvilágban, így hát jogot tanult. Csak évekkel később döntött úgy, hogy egy újszerű megközelítéssel próbálkozik, amely segít a nőknek, hogy könnyebben elérhetőek legyenek a couture darabok is.

Erre a vágyra építve egyszerű, mégis bonyolult ruhákat hozott létre a szexi, modern, fiatal és energikus hölgyeknek. Kivételes stílusának és kreativitásának köszönhetően a Gemy Maalouf márka ma már az egyik legkedveltebb és leghíresebb Divatház a világon. Ruháira a luxus, couture részletek éppen annyira jellemzőek, mint az ultranőies formák, a high-end minőség és a kifinomult, modern design.

Gemy Maalouf Bridal 2015 kollekció

Csodaszép csipke és szaténruhák, finom tüllel, áttetsző és testszínű anyagokkal, bonyolult mintákkal, kreatív, olykor merész vágásokkal bolondítva, a meseszép formákról már nem is beszélve!

Ha kedveled az egyediséget, a különleges szabásvonalakat és a modern eleganciát, akkor válogass bátran Gemy legrissebb kollekcióját!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

Szépséges A vonalú ruhák csipkés felsővel, pazar tüllel kombinált szokatlan és lenyűgöző aszimmetrikus formák, testre simuló sellő, illetve trombita fazonok és modern mini ruhák is helyet kaptak ebben a gyűjteményben.

Tipp: Válassz bátran trombita fazonú, vagy testre simuló, lágyan leomló egyenes fazont, hiszen ez a szabás emeli ki leginkább a buja, nőies domborulatokat!

Az egyszerűnek tűnő, gyönyörű formákat merész vágások, az áttetsző, illetve testszínű anyagok rafinált kombinációja, hasítékok, féloldalasan a vállra felfutó csipkés díszítések, a csipkés peplumok és a levehető, romantikus tüllfodros uszályok teszik tökéletessé és teljesen egyedivé.

A felsőrészek nagyon sokszínűek és elegánsak: pántos és pántnélküli, csipkés és illúzió nyakvonalakkal társított passzos felsők, V és szív alakú dekoltázsok, ejtett vállú, ujjatlan, rövid ujjú és féloldalas, nyakba felfutó, illetve csipkeborításos modellek.

Ezeket a szépséges vállmegoldásokat még pompásabb hátmegoldásokkal spékelte meg a libanoni tervező: pántok, buja csipkével és tüllel bolondított hátborítások, V alakú, kerek és részleges kivágások, csodaszép motívumok...

Képek forrása: http://www.gemymaalouf.com