Amerikai stílusú, fényűző esküvő - Álomszép menyasszonyi és menyecske ruhák

Gyönyörűséges anyagok, káprázatos gyöngy és kristályhímzések, tüll fodrok, csipkebetétek és csillogó borítások, hercegnős vagy éppen ultra elegáns fazonok... Összegyűjtöttük Nektek az év eddigi legszebb, amerikai stílusú, fényűző darabjait!

Gyönyörű menyasszonyi ruhák amerikai esküvőre

Ha amerikai stílusú, fényűző menyegzőt tervezünk, akkor gondoljunk arra is, hogy a menyasszonyi ruhának pompásnak és gyönyörűnek kell lenni, ki kell tűnnie az esküvőn! Lehet szó merész árnyalatokról, csillogó vagy áttetsző anyagról, kristály-, és gyöngyhímzésekről, feltűnő díszítésről, vagy éppen egy ultra szexi formáról...

Tipp: 2015-ben a legsikkesebb és legelegánsabb árnyalatok a púderszínek, a bézs, a kék és a piros árnyalatai, a menta, a halványlila és a bordós színek.

 

 

 

 

Összegyűjtöttük Nektek az idei év néhány legszebb modelljét, amelyekhez nem is fűznék több gondolatot, hiszen a képek önmagukért beszélnek!

Az alábbi képre kattintva megtalálod a világ legkiválóbb tervezőinek legújabb kollekcióit! Meríts inspirációt, ötleteket és találd meg álmaid ruháját!

 

Egyszerűbb fazonok

 

 

Nagyszabású, romantikus esküvőre

 

 

Meseszép, nőies és elegáns

 

 

Ultra nőies és szexi darabok

 

 

Fiatalos rövid menyasszonyi ruhák amerikai stílusban

 

 

Színes, elegáns esküvői ruhák

 

 

+ 1 tipp: Ha nem csak fényűző és elegáns, hanem trendi, stílus esküvői ruhára vágysz, akkor válassz az év kedvenc színében pompázó modellt! A Marsala fantázianevű árnyalat megjelenhet kiegészítő színként is - ezt a megoldást ajánljuk a merész stílusos menyasszonyoknak!

 

 

Káprázatos piros menyecske ruhák

Bár az amerikaiaknál nem szokás a menyecske ruha, ha szeretnénk mégis megőrizni a magyar szokásokból is egy kis szeletet, akkor gondoskodhatunk egy szépséges piros (vagy más, izgalmas árnyalatú) ruháról, amelybe éjfél után átöltözünk. Ez lehet rövid vagy hosszú, elegáns és díszes, hagyományos piros, modern rózsaszín, kék vagy más élénk árnyalatban pompázó, romantikus vagy egy kicsit merészebb is!

 

 

 

 

Modern színes és elegáns mini ruhák...

 

 

Szépséges, hosszú menyecske ruhák

 

 

Következő anyagunkban a legszebb amerikai, elegáns stílusú örömanya és koszorúslány ruha inspirációkat mutatjuk meg Nektek!

Képek forrása: thefashionwatch.com, www.pinterest.com, www.weddinginspirasi.com, www.fashionsdhoom.com