Testi-lelki egyensúlyban

Fontos, hogy a nagy esküvői előkészületben se felejtsünk el egy kis időt szakítani magunkra! Egy relaxáló, nyugtató fürdő, egy kényeztető masszázs vagy egy frissítő kezelés visszazökkenthet minket lelki egyensúlyunkba.

A szervezéssel járó aggodalmak, rohanás és stressz cseppet sincs jó hatással sem a szépségünkre, sem az egészségünkre, pedig az esküvő napján minden menyasszony gyönyörű szeretne lenni!

Szánj időt magadra és jelentkezz be egy frissítő masszázsra vagy relaxáló kezelésre! A következőkben abban szeretnénk segíteni, hogy megtaláld a számodra legtökéletesebb masszázst, amely ellazít, megnyugtat, ugyanakkor energiával tölti fel a testet és a lelket!

A masszázsnak közel 200 fajtája létezik, ezek közül most a teljesség igénye nélkül azokat mutatjuk be, melyek a legismertebbek és segítenek lelkileg felfrissülni a Nagy Nap előtt!

Svéd masszázs

Ez a nyugati masszázsfajta a legelterjedtebb és az esküvői előkészületek okozta feszültség feloldására az egyik legalkalmasabb kezelés. A masszázs során alkalmazott mozdulatsor simításból, dörzsölésből, gyűrésből, hajlításból, rezgetésből, nyújtásból és körkörös mozgatásból áll, melyek ellazítják a görcsös izmokat, oldódnak az izomcsomók ezáltal pedig javul az agy vérellátása. A svédmasszázs elősegíti a relaxációt, csökkenti a stresszt és segít a fájdalmak enyhítésében is.

Relax masszázs

A gyengéd, lágy mozdulatok, simogató, egész testre irányuló masszázs jótékony hatással van az izmokra, kötőszövetekre a vérkeringésre, miközben a halk, kellemes zene segít a lelki egyensúly helyreállításában is. Kiválóan csökkenti a fájdalmat, oldja az izmok merevségét, jó stressz oldó és nyugtató kezelés.

Nyirok masszázs

Hazánkban még kevésbé ismert, ám rendkívül kellemes, feszültségoldó hatású masszázsfajta, a kellemes érzet mellé gyógyító hatás is párosul. A nyirok masszázs megkönnyíti a nyirokerek munkáját, elősegíti a meglévő gyulladások, sebek, gyógyulását, csökkenti a cellulitot, vagyis a szervezet regenerációs készségét is javítja. Rendszeres alkalmazása aktiválja a nyirokrendszert, serkenti a salakanyagok szállítását, megszünteti a szöveti nyirokpangást. Ajánlott prevenciós céllal, cellulitisz, arc- és egyébödémák, magas vérnyomás csökkentésére, idegesség, stressz, alvászavar és koncentrációs zavar megszüntetésére.

Olajos aromaterápiás masszázs

Ez a masszázsfajta a nyugati és keleti technikák egyesítéséve jött létre, relaxáló, stresszoldó, hangulatjavító hatású, gyakran használják az állóképesség javítására, illetve érzelmi problémák kezelésére is. Személyre szabott, bázisolajba kevert aromaterápiás cseppekkel történik, melyeket mindig a vendég jelenlegi állapotának megfelelően állítanak össze. Erősíti a hajszálereket és erősebbé, rugalmasabbá, feszesebbé varázsolja a bőrt. A svédmasszázs mozdulatsorait végezve megkezdődik a felszívódás, amely több óra hosszáig is eltarthat, ezért a masszázs után kb. 6-8 óra hosszáig nem ajánlott a fürdés.

Frissítő talpmasszázs

Ma már az orvoslásban is elfogadott, mint gyógyulást segítő terápia, melynek célja az energetikai egyensúly helyreállítása, illetve a szervezet öngyógyítási folyamatainak erősítése és támogatása. Számos betegség gyógyítá-sára alkalmazható, de megelőzésre, frissítésre és regenerálásra is alkalmas. A talpmasszázs fokozza a vérkeringést, javítja a szervezetben zajló nyirok-keringést, anyagcsere folyamatokat és szabályozza a hormonmirigyek működését.