Menyasszonyi ruha - Nurit Hen 2015 kollekció

Pazar, nőies és érzéki design, csodálatos, olykor merész vágások, melyeket fantasztikus anyagokkal, tökéletes illeszkedéssel és személyre szabott, elegáns stílussal kombináltak a tervezők... Ezek a Nurit Hen ruhák, nézd meg Te is a legfrissebb kollekciót!

A Nurit Hen márka a nagyszerű anyagok használatáról, a tökéletes illeszkedésről és a speciális, ultra elegáns stílusról ismert… Sok éves tapasztalat, a menyasszonyok kéréseinek való maximális megfelelési vágy, a részletekre való odafigyelés és a kitűnő minőségű anyagok hozzájárulnak ahhoz, hogy a Nurit Hen megvalósítsa a Nők álmait!

Az elbűvölő megjelenésről a csodaszép csipkék, a romantikus, modern vágások és vállmegoldások, a fényűző és látványos formák, illetve anyagkombinációk gondoskodnak. A Nurit Hen márka menyasszonyi ruhák mellett, meseszép estélyi ruhák tervezésével is foglalkozik.

Nurit Hen 2015 kollekció

Nurit Hen legfrissebb menyasszonyi ruha kollekciója maga a megtestesült nőies ragyogás, időtlen elegancia és fényűző szépség. Káprázatos formák, a legnemesebb anyagokkal, illúzió nyakvonalakkal és meseszép motívumokkal bolondítva...

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

Ebben a kollekcióban a legtöbb modellt csipkés felsőrész díszít, amely gyönyörű, trombita fazonban lágyan leomló, tüllszoknyában végződik. Ezen kívül láthatunk még csábos sellőszabású, enyhén A vonalú ruhákat is, melyet hasíték, pazar csipkés, áttetsző felsőszoknya vagy éppen káprázatos uszály tesz tökéletessé.

A Nurit Hen márka nagy hangsúlyt fektet a részletekre, így a felsőrészek is csodása kidolgozottak és a legnemesebb anyagokból készültek: fantasztikus motívumokkal párosított, csupa csipke felsőrészek, merész V kivágások, spagetti pántokkal és szív alakú dekoltázzsal ellátott modellek, lézervágott csipkéből vagy tüllből kialakított ujjak, pántok és nyakba kötött fazonok...

Az izgalmas és nőies vállmegoldásokat olykor meseszép, merész hátkivágások egészítik ki: csipkével és tüllel kombinált, a teljes hátat felfedő és gyönyörű szív alakban kivágott ruhákkal találkozhatunk.

Tipp: Egy igazán fényűző, elegáns, amerikai stílusú esküvőre nagyszerűen mutathat egy ilyen csodás fazon!

képek forrása: http://www.nurit-hen.co.il