A világ vezető cipőtervezői - Betsey Johnson és Zanotti mesés kreációi

Ultranőies elegancia vagy merész, egyedi modellek? Extra magas sarkak, feltűnő, szokatlan díszítés vagy inkább kifinomult, különleges fazonok? Nézd meg inspirációinkat, és döntsd el, melyik stílus áll közelebb a szívedhez!

Betsey Johson

Betsey az 1960-as években hódította meg a divatipart, amikor is először mutatta be egyedi és teljesen eredeti terveit. Minden elképzelését szertelenség, egy csipetnyi szexi elegancia és nőiesség jellemzi - ennek köszönhetően 1964-ben megnyerte a Mademoiselle magazin által hirdetett versenyt, ezzel belépve a "divatvilág krémjébe".

Nem sokkal később megnyitotta első saját üzletét, ahol áramló szövetekből, gyönyörű, aprólékos és egyedi díszítésekkel, tökéletesen illeszkedő, szexi sziluettekkel, szeszélyes és romantikus, nőies modellek kaptak helyet. Lelkesedése, kreativitása és határtalan tehetsége a legkelendőbb márkák közé repített Betsey-t - jelen cikkünkben fantasztikus cipőcsodáit mutatjuk meg!

 

Szexi és ultra elegáns lábbelik

 

 

Kényelmes, csillogó szandálok és balerinák...

... és izgalmas éksarkú, illetve színes darabok:

Még több inspirációért kattints a galériakép linkjére!

 

 

Zanotti

Giuseppe Zanotti San Mauro Pascoliból származik, aki a nyolcvanas évek elején még lelkes Dj-ként dolgozott egy eklektikus, avantgard szórakozóhelyen. Nem sokkal, később, a vágy, hogy kiélhesse művészi hajlamát a design és divat világába vezette. Milánóban és Párizsban járva szépen lassan kibontakozott a női cipők és a kézműves ipar iránti szenvedélye, míg nem kis kézműves cégeknél kezdett dolgozni, szabadúszó tervezőként - ezek voltak az első lépései a híres cipő designerré válás útján.

A '90 -es évek elején szabad kezet kapott, hogy létrehozza saját modelljeit, mindenféle kötöttség nélkül. Az első kollekciójának bemutatására New York-ban került sor, amely meleg fogadtatásban részesült. Sikere és népszerűsége gyorsan nőtt, amely a cég növekedéséhez vezetett: hamarosan több mint 300 szakképzett munkaerő vett részt az elegáns és egyedi cipők gyártásában.

Giuseppe Zanotti kollekciója a sok év alatt sem vesztett stílusárból, tökéletesen ötvözi az ártatlanságot és a rock 'n' roll-t, a múlt és a felbecsülhetetlen értékű gyártási hagyományokat figyelembe véve, miközben az innovációt és trendeket sem hagyja figyelmen kívül. Gyakran láthatunk tőle szokatlan, extravagáns és merészebb, extra magas sarkú cipőket is - ezeket azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik kedvelik a nem mindennapi, extrém cipőket!
 

Stílusos elegancia

 

 

Extravagáns és merész darabok

 

 

Lapos talpú szépségek...

Még több Zanotti cipőinspirációért kattints a galériakép linkjére!

 

 

Következő anyagunkban a Gucci és a Mischka legújabb cipőcsodáit mutatjuk meg!

Képek forrása: http://www.giuseppezanottidesign.com, http://www.betseyjohnson.com