Amerikai stílusú, fényűző esküvő - Gyönyörű koszorúslány és örömanya ruhák

Ehhez a stílushoz elengedhetetlenek az elegáns, ultra nőies koszorúslány és örömanya ruhák, illetve a "koszorúsfiúk" viseletéről sem szabad megfeledkeznünk! Tarts velünk és megtudhatod, milyen formák, színek és megoldások illenek az amerikai esküvőkhöz!

Meseszép koszorúslányok amerikai stílusban

Az amerikai szokások szerint egy elegáns esküvő szinte elképzelhetetlen a sok koszorúslány és a koszorúsfiúk nélkül. Ha a tradíciókat szeretnénk követni, akkor egyforma árnyalatú és fazonú darabokat vásároljunk a lányoknak, a legjobb pedig, ha a fiúk viseletén is visszaköszön a választott árnyalat - lehet ez egy nyakkendő, egy díszzsebkendő, ing vagy zokni.

 

 

 

 

Amerikában leggyakrabban egyforma ruhát viselnek a koszorúslányok

 

 

De előfordul, hogy más a fazon...

 

 

...vagy a szín:

 

 

Sőt, akár az árnyalatokkal is játszhatunk:

 

 

Trendi virágok koszorúslány ruhák

 

 

Még több koszorúslány ruháért kattints a linkre >>>

 

Koszorúslányok mellé "koszorús fiúk"

Igazi amerikai szokás, hogy a vőlegény barátai a koszorúslányokhoz hasonlóan egyforma, vagy kicsit eltérő ruhát viselnek, és általában annyian vannak, mint a koszorúslányok. Amikor menyasszonyt az édesapja az oltárhoz kíséri, őt kísérve a koszorúslányok követik, akiknek párjai (a koszorús fiúk) a vőlegény oldalán állnak a ceremónia alatt.

 

Tökéletes összhang

 

Kellemes színpárosítás

 

 

 

Merészen színesben

Örömanya ruhák

A vőlegény és a menyasszony édesanyja is megérdemli, hogy ragyogjon a Nagy Napon! Amerikai stílusú esküvőre érdemes egy elegáns, nőies darabot viselni; jöhetnek a különlegesen szabott, finom anyagú, sikkes, fiatalos és ultra elegáns modellek.

Tipp: Ha például egy formális, elegáns fogadásról van szó, akkor tökéletes lehet egy rövidebb, egybeszabott ruha, illetve nadrágkosztüm is, míg a nagyszabású, fényűző menyegzőkre illik kis-, vagy nagy estélyit választani!

 

 

Meseszép rövid ruhák az édesanyáknak

 

 

Nagyszabású esküvőre, ultra elegáns estélyik

 

 

Modern, elegáns és fiatalos - nadrágkosztümben

 

 

Még több divatos és elegáns örömanya ruháért kattints a linkre >>>

 

Következő anyagunkban megmutatjuk az idei év legszebb smink és frizura inspirációt, melyek tökéletesen illenek az amerikai, fényűző stílushoz!

Képek forrása: www.nigerianweddingblog.com, www.pinterest.com, http://www.promnightstyles.com