Menyasszonyi ruha - Amelia Casablanca 2015 kollekció

Gyönyörű, nőies és romantikus stílus, ahol a luxus és az egyediség uralkodik... Az Amelia Casablanca ruhák fantasztikus, ultra elegáns fazonokkal, kristályokkal, virágokkal, csipkékkel és más értékes anyagokkal kápráztatnak el minket!

Az Amelia Casablanca, olasz menyasszonyi ruha márka felejthetetlen, luxus esküvői ruháit bizonyára minden romantikus lelkületű ara imádja! A divatház arra törekszik, hogy a menyasszonyoknak örökre szóló élményt adjanak, tökéletesnek és gyönyörűnek érezhessék magukat a Nagy Napon! Ehhez járulnak hozzá a kézzel hímzett színes, virágok és kristályos hímzések, a bájos nyakvonalak, a beépített alakformáló míderek, a kiváló minőségű anyagok és természetesen a káprázatos formák.

A kollekciókban számtalan kifinomult, gazdagon díszített és tökéletesen illeszkedő menyasszonyi ruhákat találunk. A modern elemek mellett azonban időtlenül elegáns elemek is feltűnnek: magával ragadó, hercegnős tüllszoknyák, hatalmas csipkés fodrok, csodás anyagtöbbletek, pasztell rózsaszín virágrátétek, selyemszoknyák és romantikus fűzős modellek.

Amelia Casablanca 2015 kollekció

Az értékes, finom szövetekből (taft, tüll, érzéki csipke és fényes szatén) készült ruhacsodákat egytől-egyig alakformáló míderrel, könnyű és ultra nőies formával, gazdag díszítésekkel álmodta meg a tervező! Mindezt gyönyörű virágos hímzések, tollak és fodrok egészítik ki...

Az idei kollekcióban a lélegzetelállító hercegnős fazonokat láthatunk, amelyeket beépített míderek tesznek tökéletessé, hiszen ez a kis "szerkezet" egy időben gondoskodik a tartásról, a kényelemről, a szép dekoltázsról és a karcsú derékról is. A ruhák többségét gyönyörű hímzések, rátétek és csipke borítja: színes virágmotívumok, selyem rózsák, apró és nagyobb fodrok, csipkés felsőszoknyák...

A mídernek és a fűzőknek köszönhetően a felsőrészek már önmagukban is különlegesek: pántnélküli, egyenes és szív alakban dekoltált, tüllfodrokkal, csipkével vagy éppen bájos, áttetsző tüllel kombinált rövid ujjak, pántok és ejtett vállak díszítik a modelleket.

Nézd meg a 2015-ös kollekció bemutatóját is!

Képek forrása: http://www.ameliacasablanca.com