Haute Couture ruhák - az Armani Privé legújabb, modern és elegáns couture kollekciója

Tökéletes szabásvonalak, nemes anyagokból készült haute couture modellek, modern, ultra elegáns stílusban - ezek jellemzik legjobban a legújabb Armani Privé kollekciót, amelyben rengeteg különleges darab kapott helyet...

Az Armani márkát Olaszországban alapította Giorgio Armani, amely eredetileg férfi divatmárként indult. A női részleg 1975-ben született meg, majd a kiegészítők piacán is teret hódított az Armani. Ma már fehérneműket, napszemüvegeket, fürdőruhát, gyermekruhákat, ékszereket is gyártanak. Az Armani Haute Couture kollekcióját, az Armani Privét különösen kedvelik a hölgyek, akik szeretik a modern és az időtlen elegancia kombinációját, az olykor merész vágásokat és hamisítatlanul nemes, finom szöveteket...

A Forbes magazin listáján 2012-ben a világ 97. legnagyobb és leghatékonyabb márkájaként szerepel. Ha kedveled a luxus és a modernitás ihlette kiegészítőket és ruhákat, akkor a legújabb kollekció Neked is a kedvenced lesz!

Armani Privé 2015 couture kollekció

A legtöbb modell akár egy nagyszabású, elegáns esküvőre is tökéletes választás lehet, sőt, akár a designer ruhákat kedvelő örömanyák is találhatnak számukra megfelelő, divatos öltözéket!

Az alábbi képre kattintva megtekintheted a teljes kollekciót!

A lezser szabású, élénk színekkel és blézerrel kombinált darabok jól mutatnak a fiatalos eleganciát kedvelő hölgyeken, míg a 80-as évek ihlette, mégis modern vonalat képviselő nadrágszoknyás fazonok nagyszerűen mutathatnak az idősebb korosztályon is!

A szűk szabású, pelerinnel vagy kis kabátkával párosított egybeszabott ruhák tökéletesen illenek a nagyvárosi, luxus stílushoz, az A vonalban bővülő, légies anyagokkal izgalmasított modellek szinte minden elegáns, nőies dizájnt kedvelő hölgy kedvence!

Érdemes még megemlíteni a tervezők által használt színeket és absztrakt mintákat is: láthatunk zöld, bézs, éjkék és barnás árnyalatokat, ugyanakkor a púder kék, fekete és az arany is helyet kapott a kollekcióban.

Képek forrása: www.armani.com