Menyasszonyi ruha - Sarah Jassir 2015 őszi kollekció

Páratlanul elegáns, kifinomult stílus, modern fém kiegészítők és letisztult vonalak jellemzik Sarah Jassir legfrissebb kollekcióját, amelyet finom, nőies részletek és izgalmas vágások tesznek tökéletessé. Nézd meg Te is ezeket a csodás ruhákat!

Sarah Jassir kislány kora óta szenvedélyesen rajong a menyasszonyi ruhákért. Nem is csoda, hiszen édesanyja is esküvői ruhatervezőként dolgozott. Sarah sorsa tervezőként akkor pecsételődött meg, amikor 13 éves korában megtervezte első csipke szoknyáját. Sarah Jassir lelkesedése a divat iránt összefonódik a kifinomult és a merész nőiességgel, a páratlanul elegáns, couture kivitelezéssel és a modern részletekkel...

A tervezőnő a letisztult, nőies sziluetteket, finom, részletesen kidolgozott díszítésekkel, pl. kézzel varrott virágokkal, gyöngyhímzésekkel kombinálja, amitől igazán egyedi és modern hatásúak lesznek az egyes modellek. Sarah biztosítja az esküvői divatban azt a merészebb couture vonalat, amitől a menyasszonyok magabiztosnak és gyönyörűnek érezhetik magukat!

Sarah Jassir 2015 Őszi kollekció

Az elegáns, nőies testet kiemelő sziluetteket bájos, modern megoldások, gyönyörű hímzések és minőségi szövetek teszik tökéletessé... Ha kedveled a modern, ugyanakkor stílusos egyszerűséget vagy éppen a lenyűgöző formákat és elegáns mintákat, akkor ez a kollekció Neked való!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

Láthatunk időtlenül elegáns báli ruha és A vonalú fazont, csipkés mini ruhát, lágy esésű sifonnal, csipkével és szaténnal kombinált sellőszabású ruhákat. Néhányat uszállyal, másokat kacskaringós, elegáns mintával, fém kiegészítőkkel vagy éppen romantikus hajtásokkal és anyagtöbblettel izgalmasítottak.

A gyönyörű szoknya részeket romantikus, szinte már szolid stílusú vállmegoldások egészítik ki: találkozhatunk egyszerű pántnélküli, csipkés, hosszú ujjú, vékony pántos, szívalakban dekoltált, csónaknyakú, kerek vagy V alakban kivágott, nyakba kötött és ejtett vállú modellekkel is.

Tipp: A letisztult nyakvonalakat bátran dobd fel egy feltűnő, statement nyaklánccal, amely színben és stílusban is illik a többi kiegészítőhöz.

A merész hátkivágások, a szépséges mintákkal tarkított és egyszerűbb fém díszek, amelyek övként funkcionálnak, még a legegyszerűbb darabokat is egyedivé és modernné varázsolják. Legyél Te is különleges és stílusos a Nagy Napon!

Képek forrása: www.facebook.com