A világ vezető cipőtervezői - Gucci és Mischka, a két exkluzív márka legújabb kreációi

Elegáns, fényűző és abszolút nőies darabok a Mischka-tól, illetve különleges és merész darabok a Gucci tárházából... Nézd meg legújabb modelljeiket és gyűjts inspirációt!

Mischka

Mark Badgley-t és James Mischka-t, a márka két tervezőjét nemrég már a Vogue magazin is a legjobb 10 amerikai tervező közé sorolta. Ez nem meglepő hiszen a tervezőpáros az elmúlt két évtizedben elbüvölő, elegáns és fantasztikus ruhákkal, illetve kiegészítőkkel leptek meg minket...

A márka tökéletesen ötvözi a fiatalom, modern couture vonalat és a mesés, kifinomult, elegáns stílust. 1988-ban a tervezőpáros meghódította a sajtót és a világ prominens kiskereskedőinek többségét, és természetesen Nőket a Föld minden tájáról, életkortól függetlenül. Mind a női és férfi ruhákat, a cipőket, mind a táskákat tökéletes kivitelezés, modern és kifinomult stílus jellemzi, amelyet egy jó adag kreativitással, részletes kidolgozással, és egy csipetnyi friss, csábító eleganciával fűszereztek meg.

A klasszikus elegancia szerelemeseinek

A merészebb, nőies stílust kedvelő hölgyeknek

Fényűző díszítések

Még több inspirációért kattints a galériakép linkjére!

 

 

Gucci

A Gucci mindenkinek jó választás lehet, aki szereti a minőségi, elegáns és egyedi cipőket, hiszen a márka kollekciói minden bővelkednek izgalmas mintákban, színekben és stílusokban. Az exkluzív, magas sarkú Gucci cipellőket a sztárok is szívesen viselik, legyen szó tűsarkú, ék-, tömb-, vagy éppen Cuban sarokról, hegyes, kerek vagy mandula orról, bársony, csipke, szatén vagy bőr cipőről.

A tervezők szívesen használnak csipkeborítást, kristályokat, festett virágmotívumokat, brossokat és virágrátéteket, merész vágásokat és élénk színeket is.

Pazar modellek a Gucci-tól

Modern és merészebb darabok

A stílusos vőlegényeknek

Nézd meg inspirációs gyűjteményünket és válogass kedvedre a szebbnél szebb darabok között!

 

 

Soron következő anyagunkban a Freya Rose London és Charlotte Mills legújabb, elegáns és gyönyörű cipőit láthatjátok!

Képek forrása: http://www.badgleymischka.com/bridal-shoes, www.pinterest.com, www.gucci.com