A világ vezető cipőtervezői - Freya Rose London és Charlotte Mills esküvői cipőcsodái

Káprázatos gyöngy-, és Swarovski kristályhímzések, egyedi és gyönyörű formák, luxus kivitelezés... A két kreatív couture tervező cipőkreációit ajánljuk minden menyasszonynak, akik kedvelik az elegáns, fényűző stílust és a különleges kivitelezést!

Freya Rose London

Freya Rose London divatház gyönyörű couture cipőket tervez és gyárt, amely bonyolult, művészi részletességgel kidolgozott, innovatív, elegáns stílusának köszönhetően az Egyesült Királyság egyik legkedveltebb márkájává nőtte ki magát. Sikerének titka a gazdag ékszerhatású díszítésekben, a gyönyörű anyagokban és hímzésekben, a kreatív művészi kivitelezésben és a luxussal összefonódó minőségi eleganciában rejlik.

Freya Rose neve egyet jelent a luxus és csillogás tökéletes harmóniájával, a finom art deco-t és a francia bohém korszakot idéző, egyedi forma-, és színvilággal, a minőségi fényűző részletekkel és anyagokkal...

 

Kollekcióiban megtalálhatóak bokapántos, nyitott orrú és zárt magas sarkúak, törpesarkú szandálok, gyöngyökkel, Swarovski kristályokkal és csillogó, gyöngyház díszítéssel ellátott sarkak, kézzel hímzett topánkák, stb.

Pazar díszítések

 

 

Klasszikus és vintage elegancia

 

Modern és ultra elegáns cipellők

 

Kattints a galériakép linkjére, ha még több csodás Freya Rose cipőt szeretnél látni!

 

 

Charlotte Mills

Charlotte esküvői cipő designer-ként arra tette fel az életét, hogy kivételes és egyedi kreációkat hozzon létre, amelyben a menyasszonyok magabiztosnak és különlegesnek érezhetik magukat. A ma világhírű tervező a legismertebb brit cipőgyárak és márkák mellett dolgozott, sőt még Spanyolországban és a Távol-Keleten is járt, hogy a lehető legtöbbet tudjon meg erről az iparágról.

"Amióta az eszemet tudom, a cipők az én szenvedélyem!" - vallja Charlotte. Ezt a rajongást tökéletes tükrözik a kreációk, amelyeket romantika és a nőiesség ihletett. A mintákat kézzel készítik Spanyolországban, ahol számos lézervágót, rátétet, hímzést vesznek alapul. Végeredményben minden cipő egyedi, különleges lesz.
 

Pillants bele Te is a legújabb kollekcióba!

Romantikus szandálok

 

 

Elegáns balerinák

Még több inspirációért kattints a galériakép linkjére!

 

 

Képek forrása: http://freyarose.com, https://charlottemillsbridal.co.uk