Amerikai stílusú, fényűző esküvő - Tündéri virágos kislányok és a gyűrűhordozó kisfiú

Egy amerikai, fényűző esküvő szinte elképzelhetetlen kis virágszóró kislányok és tündéri gyűrűhordozó kisfiú nélkül... Íme egy kis segítség, hogy milyen öltözéket és kiegészítőket érdemes választani számukra!

Virágos kislányok és a gyűrűhordozó kisfiú

A gyermek koszorúslányok, illetve a virágos kislányok pontosan azt az ártatlan szépséget testesítik meg, amely elengedhetetlen része az esküvőnek, főleg az amerikai stílusú menyegzőknek. A násznép körében mindig akadnak olyan gyermekek, akik szívesen vállalják ezt a szerepet, hiszen nagyon sok kislány álmodozik arról, hogy hercegnőként tündökölhessen egy ilyen jeles napon!

 

 

Vidám jelenlétükkel, gyermeki természetességükkel semmihez sem hasonlító színt visznek az esküvő hangulatába. A virágos kislányok és a gyűrűhordozó kisfiú kikerülhet a barátok, barátnők gyermekei és a rokonok közül is, a ruhákkal megajándékozhatja a menyasszony is őket, általában azonban a szülők fizetik.

 

 

Mit viseljenek?

A szokások szerint a koszorúslányokéval megegyező vagy nagyon hasonló ruhákat választanak a kislányok számára, vagy a menyasszonyi ruhához illő kisruhát vásárolnak mindegyiküknek. A gyűrűhordozó kisfiúnak tökéletes lehet a vőlegény öltözékét utánzó elegáns, kisméretű öltöny.

A kislányoknak kiegészítőként apró koronát, virágfüzért is választathatunk - a lényeg hogy színében és stílusában is harmonizál a menyasszony csokrával, illetve az esküvő egyéb virágdíszeivel.

 

 

Inspiráció a kis ruhákhoz

 

Habos-babos ruhacsodák

 

Élénk színekben pompázva...

 

Kis díváknak

 

Igazi úriemberek

 

Szépséges hajköltemények az ifjú hölgyeknek:

 

 

A sziromszóró kosárka

 

 

Soron következő anyagunkban az amerikai, fényűző stílushoz illő csodaszép esküvői sminkeket és frizurákat mutatjuk be!

Képek forrása: http://elkeltem.cafeblog.hu, www.memeaddicts.com