Menyasszonyi ruha - Val Stefani 2015 kollekció

Lélegzetelállító gyöngy-, és kristályhímzések, gyönyörű formák, a legfinomabb anyagokkal, fodrokkal és csipkével... Pazar ruhák a Val Stefani divatháztól, amelyeket nem csak a romantikus és vintage stílust kedvelő aráknak ajánlunk!

A Val Stefani márka minden évben a napsütötte California partjainak legtehetségesebb tervezői által kreált ruhákat mutatja be. A divatház több, mint 20 éves tapasztalattal a háta mögött, a folyamatos innovációra és dinamikus fejlődésre törekszik, miközben az időtlen, elegáns stílust, a hagyományokat és a kiváló minőséget továbbra is szem előtt tartja.

A Val Stefani ruhák meseszép, vintage és romantikus stílussal büszkélkedhetnek, melyeket a finom, kézzel készített gyöngyhímzések, a Swarovski kristályok, a rozetták, a lépcsőzetes fodrok, a fényűző selymek, bonyolult francia csipkék és a bámulatos, nőies sziluettek hangsúlyoznak ki.

Val Stefani 2015 kollekció

Az idei kollekció telis-tele van a vintage korszak inspirálta, egyedülálló darabokkal, melyek innovatív technológiával, nemes szövetekkel és az elmaradhatatlan gyöngy-, illetve Swarovski kristályhímzésekkel készültek... Mondj igen-t az eleganciára és az abszolút nőies tökéletességre!

Ha kíváncsi vagy a teljes kollekcióra, akkor kattints a galériakép linkjére!

Találkozhatunk csupa csipkéből, fodrokkal és mesés tüllszoknyával megálmodott sellő fazonokkal, kristályokkal hintett A vonalú és módosított A vonalú darabokkal, illetve hercegnős ruhakölteményekkel is. Ez utóbbiak közül néhányat gyönyörű uszállyal, lágyan leomló, hatalmas szoknyarésszel, tengernyi fodorral vagy éppen finom selyemmel kombináltak.

A kollekció minden egyes darabját egyedi forma vagy díszítés teszi egyedivé: különleges mintába rendezett hímzések, a ruhán végigfutó gyöngyök, tüllel és csipkével kombinált szikrázó kristályok... Ha szereted a fényűzést és a luxus érzetét, akkor válassz egy hasonlóan ékített, páratlanul szép esküvői ruhát!

A pazar díszítésekhez és formákhoz egyszerű vonalvezetésű, ám romantikus felsőrészek társulnak: pántnélküli, míderrel kombinált, szív és V alakban dekoltált, gyöngyös pánttal ellátott, tüll vagy csipkeborításos, kreatív hátmegoldással vagy merész hátkivágással izgalmasított modellek, ejtett vállú, ujjatlan és nyakba kötött csodaszép megoldások...

Képek forrása: valstefani.com