Amerikai stílusú, fényűző esküvő - Meseszép esküvői frizura és smink

Az esküvő az egyik legfontosabb nap az életünkben, éppen ezért szeretnénk, hogy minden tökéletes legyen! A frizura és a smink fontos része a megjelenésünknek, ezért most megmutatjuk, milyen színek, formák és kiegészítők illenek ehhez a stílushoz!

Az esküvői frizura

A lehetőségek sora végtelen, ha az esküvői frizuráról van szó, csupán az a fontos, hogy a jó ízlés határain belül mozogjunk. Ehhez a stílushoz az elegáns, bonyolult és romantikus megoldások egyaránt illenek, bátran engedd el a fantáziádat, hiszen az amerikai hölgyek sem fogják vissza magukat! Élővirágok, bonyolult fonatok, magas kontyok, csillogó hajdíszek, tiarák és minden, ami sikkes és elegáns...

 

 

Természetesen az "alapszabályok" itt is érvényesek, vagyis a koszorúslányok és az örömanyák frizurája ne legyen feltűnőbb vagy hivalkodóbb, mint a menyasszonyé! Számukra a legjobb megoldás, ha természetes irányvonalat követjük, melyet feldobhatunk egy-egy szép, romantikus vagy éppen vintage hatású haj-, vagy fejdísszel. Az örömanyák általában a klasszikus elegáns stílust preferálják, azonban számukra is jó választás lehet egy egyedi hajtű vagy csat, amely különlegessé varázsolja a megjelenését. Abban az esetben, ha az egész esküvőt extravagánsabb hangulat lengi be, és a menyasszonynak sincs ellenére, akkor megengedhető a merészebb frizura a koszorúslányoknak is!

Inspiráció koszorúslányoknak...

 

 


...és az örömanyáknak:

 

 

 

Frizurák rövid hajból

Te is rövid tincsekkel büszkélkedsz? Azt gondolod, hogy ebből aztán semmit nem lehet kihozni? Tévedsz! Fantasztikus frizuraköltemények készíthetőek rövid hajból, legyen az hullámos vagy egyenes, vastag vagy vékony szálú. Az amerikai fényűző stílushoz nem is kell más, mint egy csodás kiegészítő: tollas, strasszos, kristályokkal kirakott, arany vagy ezüstszínű fém hajdísz, egy csillogó hajpánt vagy kisebb-nagyobb selyemvirágok, de akár még élővirágok is. Ha az egyszerűség híve vagy akkor egy sikkes oldalválaszték, félig feltűzött, vagy egy elegáns, középen elválasztott, egyenes frizura is tökéletes választás lehet!

 

 

Frizurák félhosszú hajból

A félhosszú haj már több lehetőséget hordoz magában, hiszen akár magas vagy tarkó kontyot, oldalra tűzött és fonott frizura is készíthető belőle. Az elegáns, féloldalasan elválasztott, illetve a félig feltűzött megoldás tökéletesen passzol a visszafogottabb és naturálisabb stílushoz, míg a kristályos, gyöngyös, csigákba rendezett, fonással és virágokkal kombinált hajköltemények fantasztikusan mutatnak a fényűző, amerikai hangulatú menyegzőkön!

 

 

Frizurák hosszú hajból

Végtelen sok, elképesztő, fényűző, bonyolult, egyszerű és romantikus megoldás létezik, ha a menyasszony hosszú tincsekkel büszkélkedhet. A vékony szálú haj jó barátja a tupírozás és a göndörítés - ezzel a két módszerrel csodákat lehet tenni! A természetesen göndör haj már önmagában is nagyon szép, oldalra fésülve, fonatokkal vagy hajdíszekkel ékítve, élő virágokkal tűzdelve gyönyörűséges frizurákat lehet alkotni. A modern menyasszonyok haját bátran díszíthetjük aranyszínű fémből készült, levél-, és virágmotívumos kiegészítőkkel, virágkoszorúval és trendi fejdíszekkel is.

 

 

Egy kis inspiráció

 

Csillogó hajdíszekkel

 

Tiarával, mint egy igazi hercegnő...

 

Fonott csodák

 

Romantikus hangulatban - élővirágokkal

 

Természetes és klasszikus elegancia

 

Esküvői smink

Az esküvői smink tekintetében ez a stílus megengedi a merészebb színeket, a füstös szemeket és a pompás, élénk színű rúzsokat is! Természetes az aranyszabályt itt se feledd: ha a szemeket erősen hangsúlyozzuk, akkor a száj natúr árnyalatot kap, ha pedig élénk rúzst használunk, akkor a szemeket természetes hatásúra sminkeljük.

Az idei év kedvenc árnyalatai: orgona lila, pasztell árnyalatok, marsala, bézs, pezsgőszín, királykék, arany és a narancs.

Tipp: Hogy fokozd a hatást, tetess fel műszempillát a Nagy Napra! Fontos, hogy profi szakemberre bízd a dolgot, hiszen így még a mézes hetek alatt is élvezheted a csábos, hosszú pillákat!

 

 

Sminkinspirációnk

 

Visszafogott stílusban

 

Gyöngyház ragyogás

 

Merész és gyönyörű szemsminkek

 

Színes ajkak

 

Klasszikus cicás szemek

 

Gyönyörű vörös ajkak

 

Következő cikkünkben a vőlegények ruhájáról, frizurájáról, kiegészítőiről és teendőiről lesz szó!

Képek forrása: www.pinterest.com, http://fashionluxurydesigns.com, http://www.luxury-wedding.com