Menyasszonyi ruha - Rani Zakhem 2015 tavaszi kollekció

Időtlen és nőies, olykor merész stílus, luxus designnal és könnyű eleganciával megspékelve... Rani Zakhem kollekciója maga a megtestesült álom, a divatos, couture ruhák szerelemeseinek!

Rani Zakhem luxus kollekcióival azoknak a hölgyeknek az igényeit szeretné kielégíteni, akik stílusos és nőies ruhákra vágynak, ugyanakkor a könnyed eleganciát és a kifinomult részleteket is szeretik. Rani arra törekszik, hogy minden modell megerősítse a Nők önmagukba vetett bizalmát és gyönyörűnek érezhessék magukat a bőrükben. A kreatív designer alkotásai nőies, modern sziluettekkel, elegáns, fényűző anyagokkal és couture részletekkel büszkélkedhetnek - minden darab a csillogást és az eleganciát hivatott hangsúlyozni!

Kíváncsi vagy Rani Zakhem legújabb Haute Couture kollekciójára? Akkor kattints az alábbi képre!

Rani Zakhem 2015 tavaszi menyasszonyi ruha kollekció

Láthatunk letisztult egyenes szabású, A vonalú és sellőformákat, melyeket csillogó szövetek vagy pazar virágrátétek tesznek izgalmassá, temérdek apró fodorral díszített sellő és hercegnős fazonokat, szépséges tüll és csipkecsodákat...

Tipp: Ha nagyszabású, fényűző esküvőt tervezel, akkor válogass bátran a báli ruha fazonú darabok között!

A ruhák többségét az arany virághímzések, a hosszú uszályok és bájos anyagtöbbletek, a szirom applikációk, a csillogó szövetek, illetve a vágásokkal és az anyag hosszával való játék teszi különlegessé.

A nőies sziluettek az egyszerű, mégis egyedi felsőrészektől még szebbé válnak: izgalmas háromnegyedes ujjú, csipkeborításos, pántnélküli, ujjatlan, szívalakban dekoltált, míderrel kombinált, hátul merészen kivágott, csipkeborításos és pántos megoldások.

A teljes kollekció megtekintéséhez kattints a galériakép linkjére!


Képek forrása: www.ranizakhem.com