A világ vezető cipőtervezői - Louboutin és a J. Crew meseszép cipőkreációi

Ultra elegáns, nőies és modern cipellők, gyönyörű díszítésekkel, izgalmas mintákkal és minőségi kivitelezéssel... A Louboutin cipellőket a szexi és magabiztos hölgyeknek, a J. Crew lábbeliket pedig a klasszikus, ám nőies stílusú nőknek ajánljuk!

Loubutin

Christian Louboutin Párizsban született 1963-ban. Ő volt az a tervező, aki az 1970-es években olyan páratlanul gyönyörű, merész cipellőket tervezett, amelyek szöges ellentétben álltak az akkor trendek lapos, illetve vaskos sarkú cipőivel és a szögletes formákkal. Fiatalon fedezte fel a párizsi éjszakai életet, amelyből egyúttal ihletet is merített. Ezt az egzotikus, érzéki hangulatot kombinálta a táncosokhoz illő, kecses formavilágával és egyedi elképzeléseivel.

1992-ben meghallotta, hogy egy új butik áll üresen a Vero-dodat’ galérián, a Palais Royal közelében - ekkor döntötte el Christian, hogy hivatalosan is megnyitja saját Louboutin butikját!

 

 

A gyönyörűséges és ikonikus piros talpú cipők híre gyorsan "terjedt", az amerikai W magazin egyik rendhagyó cikke pedig még nagyobb lendületet adott az üzletnek. Az ominózus cikk két nő beszélgetését rögzíti, négy hónappal a butik megnyitása után, témája természetesen a szépség és az egyedi Louboutin cipők voltak!

Az évek során a Loboutin márka művészi fejlődését a rengeteg utazás és a trendek, az egzotikumok újra értelmezése biztosította. Ha szereted az egyedi, abszolút nőies darabokat, akkor válogass bátran Christian Louboutin páratlan modelljei között!

 

 

 

 

Elegáns és gyönyörű

 

 

Szexi és nőies

Még több Louboutin cipőinspirációért kattints a galériakép linkjére!

 

 

J. Crew

Időtlen elegancia, divatbolondoknak és azoknak, akik szeretik az egyedi mintákat, formákat és a különleges megoldásokat. Nem mindennapi stílussal rendelkeznek a J. Crew cipők, hiszen ami a tervezőket élteti, az az egyediség és a divat iránti rajongás... Merész színpárosítások, tömbsarkak, szövetek a világ minden tájáról: Japán krepp, ír len, olasz gyapjú. A J. Crew egy igazi amerikai márka, amely nem ismer lehetetlen - a cipők már önmagukban is izgalmasak, szinte bármilyen öltözéket egyszerűen feldobhatunk velük.

Tipp: Esküvőre az elegánsabb, nőiesebb darabok lehetnek a legtökéletesebbek, melyek az egyszerű „kis feketét” is könnyedén feldobja!

 

 

Elegáns és nőies darabok:

 

Érdekes minták...

 

...és modern szandálok

 

Még több inspirációért kattints a galériakép linkjére!

 

 

Képek forrása: www.pinterest.com, http://clouboutins.com/