Alkalmi ruha inspiráció Carlos Miele-től - a modern hölgyeknek

Izgalmas és egyedi kreációk, kiváló minőséggel, kreatív, nőies megoldásokkal párosítva - ezek a Carlos Miele ruhák! Alkalomra és hétköznapokra egyaránt tökéletes modellek, sőt akár esküvőre is megfelelő kehet egy Carlos Miele kisestélyi vagy mini ruha...

Carlos Miele, brazil designer szakterülete a nőies ready-to-wear kollekciók, amelyek modern, nőies stílusukkal, a merész és elegáns részletek kombinációjával sok hölgy szívét megdobogtatják... A Carlos Miele márka 2002-ben, a Miele pedig 2006-ban született meg, Sao Paulo-ban. A kettő közötti különbség csupán annyi, hogy a Miele márka alacsonyabb árkategóriában, ugyanakkor hasonlóan elegáns és divatos stílusban kínálja a női ready-to-wear kollekció darabjait.

A brazil tervező szívesen ötvözi a hagyományos kézműves technikákat és a modern design-t - ettől lesznek ruhái igazán különlegesek. Művészi módon kombinálja az érzéki, áramló szöveteket, a drámai vonalakkal, vágásokkal és a testre simuló fazonokkal, a páratlan részleteket, a merész mintákat és színkombinációkat…

Carlos Miele 2015 nyári kollekció

Az idei modellek is a hagyományos, brazil kézműves technikák alkalmazásától váltak ilyen egyedivé: horgolt és selyem anyagok, fényes bőr és finom hímzések... Ebben a kollekcióban a merész színeké, a test vonalát követő, nőies sziluetteké és a csipkézett hasítékoké a főszerep!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

Láthatunk sellő, A vonalú és egyenes szabású modelleket is, melyeket lágy sifonból, szaténból vagy éppen légies, virágos anyagból álmodott meg a tervező - tavaszi és nyári esküvőkre is alkalmas, hiszen kényelmesek, sikkesek és elegánsak.

A fiatal hölgyeknek ajánljuk a mini és rövid ruhákat, melyek mind színben mind fazonban változatosak: kék és rózsaszín virágos, klasszikus „kis fekete” arany díszítéssel, bőr övvel kombinált, laza és elegáns modellek...

Tipp: Bár a modellek kivétel nélkül minden ruhát sportcipővel viselnek, ez cseppet se szegje a kedvetek! Egy csinos magas sarkúval szuper elegánssá varázsolhatod az esküvő alkalmából, míg hétköznapokon akár Te is viselheted egy sportosabb lábbelivel!

Az aránylag egyszerű és szolid formákhoz elegáns és nőies vállmegoldások, illetve olykor merészebb hátmegoldások, illetve mélyebb dekoltázsok társulnak. Találkozhatunk kerek és V alakú kivágással, pántos, nyakba kötött, ujjatlan, csipkés, pántnélküli, galléros, aszimmetrikus, háromnegyedes és rövid, denevérujjú darabokkal is.

Képek forrása: http://www.carlosmiele.com.br/