Menyasszonyi ruha - Michael Cinco 2014-15 kollekció

Káprázatos csipkék, selymek, kristály-, és gyöngyhímzések, fényűző, nőies és romantikus formák, míderrel kombinált, páratlan modellek. Nézd meg Michael Cinco legfrissebb kollekcióját és gyönyörködj Te is a szebbnél-szebb darabokban!

A dubai származású, fillipínó tervező, Michael Cinco couture ruháit veleszületett kreativitása, a luxus szövetek és a mesteri tecnikák teszik különlegessé. A friss és elegáns stílus bátran ötvözi, melyeket szívesen izgalmasít Swarovski kristályokkal, nemes szövetekkel és buja megoldásokkal is kivételes alkotásait.

Kollekcióit gyakran a klasszikus, hollywoodi filmek inspirálják, és természetesen az olyan elbűvölő sztárok, mint Marlene Dietrich, Grace Kelly, Audrey Hepburn, akik a mesés, couture ruhák múzsái maradtak. Michael ma a Közel-Kelet egyik legkiemelkedőbb tervezője, aki minden Haute Couture modelljét gyönyörűséges árnyalatokkal, kifogástalan kivitelezéssel és mesés, ultra nőies stílussal álmodja meg.

Nézd meg Michael Cinco 2015-ös Couture kollekcióját is!

Michael Cinco 2014-15 menyasszonyi kollekció

A káprázatos formákat romantikus felsőrészek, gazdag hímzések, kristály díszítések, meseszép, hatalmas uszályok, gyönyörűséges anyagok és pazar hátmegoldások tesznek feledhetetlenné...

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

Fényűző hercegnős és szexi trombita fazonok, különleges megoldásokkal, beépített míderrel, pazar hímzésekkel, fodrokkal és húzásokkal díszített modellek. Neked melyik a kedvenced?

Romantikus szív alakú dekoltázsok, csipkés pántok, ejtett vállak, csipkeborítások, kristályhímzéssel ékített tüll rövid és háromnegyedes ujjak, kreatív hátmegoldások, illúzió dekoltázsok...

Tipp: Ha igazán páratlan darabra vágysz, akkor válassz kristállyal vagy gyöngyökkel applikált modellt!

Képek forrása: http://www.michaelcinco.com