Szolgáltatóként, cégként hogyan támogathatsz

A menyegzolap.hu 2015-ben életre hívja a más országokban már bevett szokásként működő JÓTÉKONYSÁG AZ ESKÜVŐN mozgalmat. Ehhez természetesen szolgáltatók csatlakozását is várjuk, akik szeretnének egy jó célt szolgálni és ártatlan életeket menteni.

Kérünk olvasd el a mozgalom bemutatását, hogy miért is hoztuk létre és miben van szükség a segítségre! LINK

A szolgáltatóként elsősorban pénz és tárgyadománnyal, másodsorban pedig abban tudsz segíteni, hogy Te is minél több helyre eljuttatod a JÓTÉKONYSÁG AZ ESKÜVŐN mozgalom hírét. A cikk alján letölthető szóróanyag található, ami szabadon terjeszthető, köremailben is elküldhető.

Már azzal sokat segíthetsz, ha a honlapodon egy (vagy több), általad választott menhely gazdira váró állatait reklámozod, illetve ha például van olyan megunt vagy feleslegessé vált tárgy, amely egy menhelynek jól jöhet - gondolok itt plédre, edényekre, stb. - akkor ahelyett, hogy kidobnád, oda is ajándékozhatod nekik.

Adományt is felajánlhatsz ugyanúgy ahogy a párok. Hogyan? Például minden X. megrendelésed után 10%-ot vagy X FT-ot a mozgalom által támogatott állatvédők által mentett kutyusoknak adományozod. Vagy meghívókat készítesz a mozgalomhoz csatlakozott pároknak és a megrendelés összegéből ajánlassz fel bizonyos összeget adományként. Tárgyi adomány az is, ha azt segíted elő, hogy a mozgalomhoz csatlakozott párok meghivott vendégei is értesüljenek a jótékonysági célhoz való csatlakozásról, ehhez kis pausz lapokra kinyomtatod a meghívó mellé csatolandó felhívást és ez lesz a te tárgyi adományod a mozgalomban,

Légy te is kutyabarát hely!

A párok életének legfontosabb napja az esküvőjük, így sokaknak fontos lehet, hogy kedvencük, családjuk kis tagja is részt vegyen a nagy eseményen. Természetesen odafigyelést, és egy picit különlegesebb szervezést igényel, ám nem lehetetlen! Szerencsére Magyarországon is egyre több kutyabarát helyszínnel találkozhatunk, de a számuk még mindig elenyésző. Légy Te is támogatója az állatbarát esküvőknek és légy kutyabarát helyszín! Egy-egy kutyus igazán elfér bárhol.

Illetve várunk egyéni ötleteket is a jotekonysagazeskuvon@menyegzolap.hu email címre. A lényeg, hogy a mozgalom által támogatott egyesületek segítséghez jussanak! Az alábbiak is remek példái annak, hogy egy kis kreativitással bárki segíthet, legyen szó multinacionális vállalatról vagy akár kis magánvállalkozásról. Mindenki gondolja át, hogy milyen lehetőségei lennének és jelezze felénk bizalommal.

A világ legjobb állatmentő ötlete az Ikeától

Zseniális és nagyon kreatív kezdeményezést láthattunk nemrég a szingapúri Ikeá-ban. A bútorok és más lakberendezési eszközök között árva kutyusok papírmaséját helyezték el, akik tökéletesen beleillettek környezetükbe. A kíváncsi vásárlók egy kódot is találhattak a képmásokon, amely segítségével megtudhatták az adott eb fajtáját, nevét, nagyságát, illetve a menhely elérhetőségeit, ahol a kutyus megtalálható. Ennek a fantasztikus ötletnek hála, több állatka is otthonra talált és úgy tudjuk, több másik Ikea is gondolkodik rajta, hogy folytatja a kezdeményezést. Reméljük, hogy e remek és követésreméltó példa alapján hazánkban is elterjed ez a fajta megoldás a jótékonysági mozgalomhoz csatlakozva, akár esküvői rendezvényhelyszíneken is.

Vigyél Haza alkalmazás a Telenortól

Ez az alkalmazás alapvetően három fő funkcióval rendelkezik. Egyrészt az állatmenhelyek gazdára váró kutyáinak fényképes adatbázisát találjuk benne, másrészt pedig segítséget nyújt, hogy az elveszett kutyák hamar megkerüljenek. Ha kóbor kutyát találunk fotóval, GPS-koordinátával és egy rövid leírással bejelenthetjük, illetve a gazdik is regisztrálhatják saját kedvencüket, hogyha az véletlenül elveszne, akkor a megtaláló megnézhesse, hogy kit kell értesítenie. Nem rég új keresőfelülettel is bővült a Vigyél haza alkalmazás, amely a készülék GPS adatai alapján listázza és megmutatja a térképen a legközelebbi kutyafuttatókat, kutyabarát éttermeket és szállásokat.

Láthatatlan gazdi sétáltatja a kutyusokat

Egy mexikói állatkereskedés, amely mellékállásban - a nyakörvek és állateledelek mellett - menhelyeket is támogat, egy nagyon figyelemfelkeltő, kreatív ötlettel állt elő, azzal a nem titkolt céllal, hogy minél több gazdátlan kutyát juttassanak szerető családba.

Az erre a célra félretett szerény összegből világraszóló kampányt készítettek cuki négylábúakkal, láthatatlan gazdikkal és nagy egymásra találásokkal.

Ha Te is úgy érzed, hogy számodra is fontos a kisállatok mentéséhez való hozzájárulás és szívesen segítenél, akkor csatlakozz a mozgalomhoz és tedd jobbá egy kis kutyus, egy cicus vagy egy mentett kis rágcsáló életét! A csatlakozást követően a kívánságlistáról kiválaszthatod, azt amivel szívesen támogatod az állatdévő szervezet munkáját!

Csatlakozz, ide kattintva a Jótékonyság az esküvőn mozgalomhoz és támogatsd az állatvédelmi szervezet munkáját, tedd jobbá egy kis mentett állat életét!

Menyegzőlap az állatokért!

Jótékonysag az esküvőn

Weboldal: https://www.menyegzolap.hu/az-allatokert
E-mail: jotekonysagazeskuvon@menyegzolap.hu

Képek forrása: Pinterest.com, WRH