Menyasszonyi ruha - Chrystelle Atallah 2015 tavaszi kollekció

Lélegzetelállító modellek, páratlan, lágyan hullámzó szoknyákkal, a legnemesebb anyagokból, pazar, romantikus felsőrészekkel, klasszikus, elbűvölő stílussal fűszerezve...

Chrystelle Atallah művészi családba született, ahol a divat iránti szenvedélye már egészen kisgyermek korában kialakult. Chrystelle 18 évesen csatlakozott az ESMOD-hoz, ahol kitüntetéssel diplomázott. Több neves divattervezővel és a különböző nemzetközi márkákkal is együtt dolgozott. Az így szerzett tapasztalata és kreativitása által megalkotta első saját gyűjteményét. Ekkor 23 éves volt. Saját divatháza megnyitásával teljesítette életcélját.

A sikeres tervezőnő nőies és klasszikus ruhakölteményei a legfinomabb anyagokból, aprólékos kézzel hímzett díszítésekkel és egyedi, kivételes tervezéssel készülnek.

Chrystelle Atallah 2015 tavaszi esküvői kollekció

Ha igazi hercegnős, klasszikus esküvői ruhacsodára vágysz, akkor jó helyen jársz! Chrystelle legfrissebb kollekciója telis-tele van csodálatos, báli ruha fazonú, selyemből, csipkéből, szaténból megálmodott darabokkal!

A galéria linkjére kattintva megtekintheted a teljes kollekciót!

Lágyan leomló, szépséges szatén, tüll és csipkecsodák, fodrokkal, hímzéssel, gyönyörű míderrel, csodás felsőrészekkel megspékelve... Ha romantikus, nagyszabású esküvőt tervezel Chrystelle Atallah ruháinál keresve sem találhatnál lélegzetelállítóbbat!

A meseszép, terjedelmes szoknyákhoz csipkepántos, szív és V alakban dekoltált, pántnélküli, ujjatlan, csipkeborításos, rövid és háromnegyedes ujjú felsőrészek társulnak.

Az izgalmas, szexi hátkivágásokat ajánljuk azoknak a menyasszonyoknak, akik felejthetetlen, szexi és ultra nőies megjelenésre vágynak a Nagy Napon is!

Képek forrása: http://www.chrystelleatallah.com