Amerikai stílusú, fényűző esküvő - Csodás esküvői kiegészítők

Gyönyörű csokrok, hozzá illő vőlegény kitűzőkkel, stílusos esküvői cipők és csábító fehérneműk... Ezekről a kiegészítőkről sem szabad elfelejtkeznünk, hiszen valamennyien fontos szerepet kapnak az esküvőn.

Az esküvői csokor

A virágok az esküvő egyik legfontosabb díszei. Találkozunk velük szinte valamennyi helyszínen, nagyban hozzájárulnak az esküvő szépségének és színvonalának emeléséhez. A különböző virágos dekoráció és kellék közül is a legfontosabb az esküvői csokor, mely kiegészíti a menyasszony megjelenését, harmonizál a ruhával, az ékszerekkel és a dekoráció többi elemével.

Először mindig a menyasszonyi csokor virágainak és színének kiválasztásáról kell dönteni, mert ez fogja meghatározni a többi dekoráció stílusát és színvilágát! Sok menyasszonyoknak már van konkrét elképzelése van arról, milyen legyen a menyasszonyi csokra és az esküvői dekoráció. Ha nem tudunk dönteni, bátran bízzuk magunkat a virágkötő szakmai tapasztalatára, fogadjuk el tanácsait, ötleteit.

 

 

Ehhez a stílushoz bátran választhatunk elegánsabb, feltűnőbb formát vagy árnyalatot, hiszen az extrémebb csokrok jól illenek a fényűző hangulathoz és tökéletes kiegészítenek például egy egyszerűbb, divatos empire fazonú ruhát. Ma már nagyon sokféle forma közül választhatunk. A klasszikus stílust kedvelő aráknak például ajánljuk a kör alakú csokrokat, amelyek dúsan kötött, egymáshoz simuló virágfejekből állnak. Örökzöld, és egyben trendi csokor. A csepp alakú csokor tradicionális forma, jól passzol a lágy esésű, hosszú ruhákhoz.

 

 

Igazi különlegességnek számítanak az ékszercsokrok, melyek csillogóak, fényűzőek és extravagánsak. Általában brossokból áll, de akármilyen ékszert elképzelhetünk benne. Általában kerek, előnye, hogy nagyon tartós, vagyis szinte örök életű. Ha szeretnénk, akkor majd gyermekünk vagy akár unokánk is ezt viselheti az ő nagy napján. Léteznek csak ékszerekből álló kompozíciók, de ha ezt soknak érezzük, akkor használhatjuk a virágok díszítéseként is, ekkor csak néhány brosst, mint díszítőelemet tehetünk a már előre kiválasztott virágok közé, melyek lehetnek élő, de ide illenek a selyemvirágok is.

 

Ékszercsokrok

 

Különleges formájú csokrok

 

Egyedi, pávatollas csodák

 

Gyönyörű pillangókkal

 

Modern és szépséges variációk

 

Az év színe: Marsala

 

A vőlegénykitűzők

A vőlegények kitűzőjénél a legfontosabb kritérium, hogy domináns virága a menyasszonyi csokor virágai közül kell, hogy kikerüljön, elvégre minden más tekintetben is a harmóniára törekszünk. A méret tekintetében figyelembe kell vennünk az arányokat. Remek alkalom, hogy a vőlegény megjelenése, a menyasszonyok csokra és az egyéb dekoráció egységes legyen. Ma már nem kötelező a hagyományos, fehér virágokhoz ragaszkodni, bátran választhatunk színes vagy különleges darabot is.

 

Klasszikusan elegáns

 

Különleges és egyedi

Fényűző esküvői cipők

Mint minden más kiegészítőnél, itt is elsődlegesen a menyasszonyi ruhát és az ara egyéniségét kell figyelembe venni. Az amerikai stílusú menyegzőknél jöhetnek a magas sarkak, divatos platformok, kristály-, és gyöngydíszítések, színes és fehér csipkék...

Tipp: Tudj meg még többet a tökéletes esküvői cipőről: tekintsd meg Esküvői cipőmustra sorozatunkat is!

Egy kis inspiráció

 

 

 

Szexi fehérneműk a Nagy Napra

Egy jó minőségű, kényelmes és szép fehérnemű az esküvő napján elengedhetetlen, hiszen voltaképpen többszörösen funkcionál: alakot formál, megadja a kezdő vázat, tartást és "alapot" biztosít a menyasszonyi ruhához. Fontos az anyagi minőség és a maximális kényelem - szánjunk rá időt és energiát! Bár a ruha alatt ezt maximum életünk párja látja majd, nem árt stílusában, színében és fazonjában az esküvői ruhával harmonizáló darabot választani!

 

Szolid elegancia

 

Különleges és csábító

 

A nászéjszakára...

 

Soron következő cikkünkben az amerikai stílusú, fényűző esküvői járműveket vesszük górcső alá!

Képek forrása: http://www.weddingdesign.hu, www.pinterest.com