Menyasszonyi ruha - NAGYAGOTA COLLECTION 2015

Kifinomult báj, nőiesség és ragyogás - ezek jellemzik a legfrissebb kollekciót, melyben éppen annyi buja csipkecsoda kapott helyet, mint romantikus tüllszoknyás ruha. Ugye, Te is kíváncsi vagy rájuk?

Nagy Ágota 18 év munkásság után megalapította saját nevével fémjelzett menyasszonyi és alkalmi ruha márkáját, a NAGY AGOTA COLLECTION-t. A minimál stílusba hajló, letisztult, mégis izgalmas formákat fantasztikus csipkékkel, tüllökkel, különleges anyagokkal, megannyi romantikus színnel és kristállyal teszi izgalmassá a tehetséges magyar tervezőnő.

NAGYAGOTA COLLECTION 2015

Az előző kollekcióhoz hasonlóan ebben a gyűjteményben is főszerepet kaptak a leheletfinom tüll, a fényes szatén anyagok és a pazar csipkék, melyeket selyemszalagokkal, kék, vörös és púderszínnel, kecses formákkal és csodaszép, ultra nőies megoldásokkal párosított a kreatív tervezőnő. A modellek megjelenését Kádár Andrea sminkmester tette teljessé: friss és természetes árnyalatokkal emelte ki a hölgyek üde szépségét.


Az idei kollekcióban leginkább a nagy tüllszoknyás modellek érvényesülnek, láthatunk még enyhén bővülő, egyenes szabású, A vonalú, tea length és sellő fazonokat is, melyeket szintén nagyon rafinált és romantikus vágásokkal, nemes szövetekkel és elragadó bájjal fűszerezett a tervezőnő.. .A felsőrészek abszolút nőiesek és kifinomultak: szív és V alakban dekoltált, csipkés hosszú és rövid ujjú, pántos, ujjatlan és pántnélküli, káprázatos csipkeborítással bolondított, ejtett vállú és míderrel kombinált darabokat is láthatunk.Természetesen a lélegzetelállító piros szaténból és tüllből készült menyecske ruhák sem maradtak el: idén buja csipkével, szatén masnival, derékban hangsúlyozott, aszimmetrikus, hercegnős, modern rövid és egyszerűbb, lágyan leomló fazonokkal kombinálta őket Ágota.

Tipp: Menyecske ruhaként válassz a kollekció ruhái közül, hogy éjfél után is stílusosan tündökölj!

Képek:Dégi Attila és Dévai Zoltán