Menyasszonyi ruha - Bélavári Zita Couture 2015 kollekció

Egyedi, ultra elegáns és abszolút nőies darabok, amelyeket mintha csak Rád öntöttek volna! Olyan ruhát keresel, amely nem csak érzékiségedet és stílusodat hangsúlyozza ki, hanem az egyéniségedet is? Akkor nézd meg Zita legújabb ruháit!

Bélavári Zita a Pécsi Művészeti Szakközépiskola textilszervező szakán tanult, majd 1998-ban felvételt nyert a Magyar Iparművészeti Egyetem öltözéktervező szakára. Mielőtt azonban a diplomát megszerezte volna, ösztöndíjasként bekerült a London College of Fashion hallgatói táborába. Több ruházati cégnél is dolgozott tervezőként, azonban hamar világossá vált, hogy kivételes tehetségét, tervezői fantáziáját és kreativitását az egyedi ruhatervezésben és méretre készítésben tudja csak igazán kibontakoztatni.

A nemzetközi trendek és a divat változásának folyamatos nyomon követése fontos szerepet játszik Zita kollekcióinak megszületésében. A tehetséges magyar tervezőnő céljai közé tartozik, hogy igényes, egyedi ruhakölteményei Mohács és Pécs térségében is igényeltek és elérhetőek legyenek.

Ha kíváncsi vagy Bélavári Zita alkalmi ruhacsodáira is, kattints a galériakép linkjére!

Bélavári Zita Couture 2015 menyasszonyi ruha kollekció

Ez a kollekció abszolút nőies, sokszínű modellekből állnak: vintage hangulatú, csipkés tea length, illetve egyenes szabású, selyemruhák, modern rövid és aszimmetrikus tüllcsodák, szexi fodros és gyöngyökkel hintett trombita fazonok.

Néhány teljesen egyedi, különleges darab is megtalálható a gyűjteményben: testre simuló csipkeruha, bájos tüll felsőszoknyával, modern hercegnős és aprócska fodrokkal díszített, vékony pántos, romantikus sifon-csodák...

Tipp: A Bélavári Zita Couture modelleket bármikor átalakítathatod, méretre igazíttathatod - így az esküvői ruhád tényleg teljesen egyedi és páratlanul szép lehet!

A modern crop top fazonoktól a csupa csipke felsőkig, a vékonyka pántoktól az ujjatlan és hosszú ujjú darabokig, mesés szív alakú dekoltázsoktól az ejtett vállú modellekig - széles választék, tökéletes kidolgozás, exkluzív és szuper nőies stílus.

Ha igazi különlegességre vágysz, akkor nézz szét a hátul merészen kivágott vagy éppen mesés hátmegoldással ellátott kreációk között, és legyél Te is elbűvölően elegáns a Nagy Napon!

A teljes kollekcióért kattints a galériakép linkjére!

Képek forrása: www.facebook.hu