Menyasszonyi ruha - HALASZEVA 2015 kollekció

Kreatív, bájos elegancia, abszolút nőies formák, gyönyörű, romantikus vállmegoldások, kifogástalan részletek, ultra szexi, modern formák, melyek szinte minden alkaton tökéletes mutatnak. Nézd meg Te is a legfrissebb kollekciót!

Halász Éva, magyar tervezőnő a Pécsi Művészeti Szakközépiskolában kezdte szakmai tanulmányait, ahol szőnyeg-gobelin tervező és szövő szakon végzett, majd a Magyar Iparművészeti Főiskolán diplomázott bőr-, és ruhaipari formatervezőként. 1994-ben volt évfolyamtársával közösen megalapították az Orlando Collection-t, melynek sokáig vezető tervezőjeként dolgozott. 2011-ben a Styl ruhagyár által kipróbálhatta magát a konfekcióiparban is, ahol férfi kollekciók tervezésével foglalkozott. Saját álmainak megvalósításában igazán 2012 nyarán került sor, amikor létrehozta a HALASZEVA COLLECTION márkát.

Tervező hitvallását nagyban meghatározza az új dolgok felfedezése és kipróbálására irányuló vágya, részt vett különböző hazai és nemzetközi versenyen, többek között a goriziai Mittel Moda és a párizsi Nina Ricci Divatversenyen. Nem csupán élményeiből merít ihletet, hanem az öltözékeket választókból, a lelki magasságokból és mélységekből, a különleges felkérésekből és az igazi egyéniségekből. Látványos estélyi, esküvői és alkalmi ruháival sok-sok hölgy szívét elnyerte már, 2012-ben és 2013-ban is a Best of Budapest & Hungary, az Év tervezője díjat is elnyerte. Sőt, 2013-ban a Tokióban rendezett Miss International akkori döntőse, Ötvös Brigitta is HALASZEVA ruhában mutatta meg magát a világnak, elnyerve a Miss International Legszebb Estélyi Ruhája címet is!

Ízelítő Halász Éva 2015 Red kollekciójából

Halász Éva 2015 menyasszonyi ruha kollekció

Láthatunk rövidebb és hosszabb ruhákat, igazi tüllcsodákat, hercegnős darabokat és letisztultabb, romantikus, illetve elegáns, lágy sifonból és csipkéből megálmodott ruhakölteményeket is...

Nézd meg Te is a teljes kollekciót - kattints a galériakép linkjére!

Lágy esésű, egyenes szabású, enyhén bővülő A vonalú darabok, hercegnős tüll-, és csipkecsodák, illetve romantikus sellő fazonokkal találkozhatunk az idei kollekcióban. Néhány modellt légies tüll felsőszoknya borít, amely minden lépésnél bájosan hullámzik körülöttünk - tökéletes választás kortól és alkattól függetlenül!

A legkülönlegesebbek az aszimmetrikus, tüllszoknyás darabok, illetve a mini ruhák, amelyek kiemelik a menyasszonyok karcsú lábait, kényelmesek és abszolút nőiesek.

Tipp: Ha szeretnéd megmutatni az alakodat vagy csupán valami trendi és szexi darabra vágysz, akkor bátran válassz elől rövid, hátul hosszú modellt!

A felsőrészek csodásan követik a test vonalát, szépséges dekoltázst és karcsú derekat varázsolnak, hála a beépített mídereknek. Találkozhatunk ejtett vállú, pántnélküli, csipkeborításos, szív-, és kreatív V alakban dekoltált, egyszerűbb nyakba kötött és romantikus csipke ujjú fazonokkal is.

A viszonylag szolidabb vállmegoldásokat olykor merész hátkivágások, bájos masnik és gyönyörűséges uszályok egészítenek ki - minden darab egyedi, különleges és felejthetetlen!

Képek forrása: http://halaszeva.com, www.facebook.hu