Menyasszonyi ruha - Ravia Couture 2014 kollekció

Exkluzív, letisztult elegancia, maximálisan nőies formák és bájos, egyedi díszítések - ezek a Ravia Couture menyasszonyi ruhák, amelyek Téged is elbűvölnek! Nézd meg legújabb kreációikat, válogass kedvedre a szebbnél-szebb darabok között!

A Ravia Couture Divatházat Páli Szilvia és Páli Anna tervezőpáros hozta létre. Fő céljuk, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsák a menyasszonyoknak. Kreációik a visszafogott elegáns stílust képviselik, hogy a ruha ne elnyomja, hanem kihangsúlyozza viselőjének szépségét és egyéniségét.

A divattervező csapat által létrehozott, dinamikusan fejlődő alkalmi és esküvői ruha márka a hagyományos kézműves technikákat ötvözi a legfrissebb trendekkel, a nemes szövetekkel, letisztult, kifinomult vonalvezetéssel - tökéletes kompozíció, amely kiemeli a Nők természetes báját. Minden modell kizárólag kézzel készül, beleértve a csipkés, gyöngyös és virágdíszítéseket, a hímzéseket, a rátéteket és a bőrhímzéseket is.

Nem csupán menyasszonyi ruhákkal, hanem menyecske, koszorúslány és igényes alkalmi ruhák tervezésével és gyártásával is foglalkoznak. Szolgáltatásaik közé tartozik a ruhakölcsönzés, ruhakészítés, méretre igazítás és természetesen a ruhák megvásárlására is van lehetőség.

Nézd meg Ravia Couture tavaszi alkalmai ruha kollekcióját is!

Ravia Couture Paris menyasszonyi ruha kollekció

Mesés, letisztult vonalak, ultranőies és elegáns kivitelezés, páratlan, egyedi díszítésekkel megspékelve... Ha különleges, modern, egyszersmind lenyűgöző menyasszonyi ruhára vágysz, akkor jó helyen jársz! Ezekben a ruhákban igazi Nőnek érezheted Magad!

A galériakép linkjére kattintva megnézheted a teljes Paris kollekciót!

Találkozhatunk bő szoknyás A vonalú szatén ruhával, lágy esésű anyagból megálmodott egyenes és sellő fazonokkal, virágokkal hintett hercegnős és modern mini ruhákkal is!

Masnival, hímzéssel, míderrel vagy csipkével, tüllpelerinnel, boleróval, bájos fodrokkal vagy romantikus felsőrésszel? Válogass kedvedre a szép és kreatív díszítések között - válaszd azt, amelyik leginkább illik az egyéniségedhez!

A felsőrészek modernek és elegánsak: láthatunk pántos, ujjatlan, csipke ujjú és csipkeborításos, szív alakban kivágott, pántnélküli, V kivágással és illúzió vállmegoldással kombinált variációkat is.

Képek forrása: http://www.raviacouture.com