Menyasszonyi ruha - Rosa Clara 2015 kollekciók

Letisztult és kifinomult, nőies vonalak, kitűnő minőség, csodás sziluettek és fantasztikus stílus - ezek a Rosa Clara menyasszonyi ruhák! Ha mesés eleganciára és nőiességre vágysz, akkor válassz a spanyol márka legfrissebb csodás ruhái közül!

 

 

 

Rosa Clara 2015-ös kollekció

A Rosa Clara márka stílusát híven tükrözik a legfrissebb kollekcióban megjelenő letisztult, romantikus és fényűző ruhák: láthatunk páratlan csipkecsodákat, tüllből készült kreációkat és meseszép, hercegnős fazonokat is...

 

Nézd meg a teljes kollekciót - kattints a galériakép linkjére!

 

 

 

Egyszerűbb sellő fazonok, kristályhímzéssel vagy csodás uszállyal, trombitaszabású modellek csupa csipkéből vagy éppen tüllszoknyával bolondítva, káprázatos A vonalú és hercegnős darabok.

Tipp: A Rosa Clara idei modelljei között az elegáns, romantikus stílust kedvelő hölgyek éppúgy találhatnak nekik megfelelő fazonokat, mint a fényűző, modern és a kifinomult stílus szerelmesei!

 

 

A felsőrészek ennél sokszínűbbek és stílusosak már nem is lehetnének: láthatunk vékony és vastagabb pántokkal ellátott, pántnélküli, csipkeujjú és csipkeborításos megoldásokat, kreatív hátkivágásokat, kerek, V és szív alakú dekoltázsokat, ejtett vállú és empire fazonokat!

 

 

Különlegességként kiemelném a gyönyörűen hímzett, kristályok és gyöngyös megoldásokat, a mesés hátkivágásokat, a szépséges uszályokat, hajtásokat és izgalmas anyagtöbbleteket, a rojtokkal, masnikkal és különleges anyagmintákkal ötvözött pazar és elegáns kialakítást...

 

 

Soft by Rosa Clara 2015

A Soft kollekció még nőiesebb, még kifinomultabb, és még több csipkés, gyöngyös részletet és lágy esésű anyagot, illetve extra nőies sziluetteket foglal magába. A legtöbb modell esetében a tervezők inkább az egyszerűségre és a részletekre koncentrálnak, a tökéletes kidolgozást és a modern kreativitást részesítik előnyben.

 

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

 

 

 

Gyönyörű, a női test vonalait kiemelő csipkés sellő és egyenes szabású darabok, klasszikus A vonalú, rövid és néhány trombita fazonú, finom organzával kombinált modell... Válogass kedvedre a szebbnél-szebb darabok között!

 

 

Ha kedveled az egyszerűbb nyakvonalakat és az időtlen, nőies stílust, akkor ez a kollekció a Neked való: letisztult V és kerek kivágások, pántos és pántnélküli, hímzett tüll-, és csipkeborításos, nyakba kötött és hosszú ujjú darabok.

 

 

A csipkés és kreatív hátmegoldások az utóbbi két évben egyre népszerűbbé váltak. A Rosa Clara kollekcióit is évek óta szebbnél-szebb csipkebetétek és kivágások izgalmasítják. Neked melyik a kedvenced?

 

 

Two by Rosa Clara 2015

Ezt a gyűjteményt a klasszikus, időtlenül nőies, illetve a modernebb stílust kedvelő aráknak ajánljuk, hiszen a modellek többsége A vonalú, báli ruha és trombita fazonnal készült. A kiváló minőségű szaténból, csipkéből és tüllből megálmodott ruhacsodára vágysz, amelyben igazi királynőnek érezheted Magad? Akkor ez a kollekció a Neked való!

 

A galériakép linkjére kattintva megtekintheted a teljes kollekciót!

 

 

 

Mint mondtam, itt leginkább a csipke-, organza és tüllcsodák játsszák a főszerepet, amelyeket ultranőies fazonokkal, csillogó és kifinomult részletekkel, díszes övrésszel, míderrel, fodros és habos szoknyarésszel kombináltak.

 

 

Ejtett vállú, V vagy szív alakban dekoltált, pántos vagy pántnélküli fazonra vágysz? Vagy inkább csipkeborításos, rövid vagy hosszú ujjú, aszimmetrikus vagy hátul merészen kivágott darabról álmodsz? Ebben a kollekcióban szinte mindenféle forma megtalálható, válogass kedvedre!

 

 

A 2015-ös Rosa Clara kollekció bemutatóját itt nézheted meg:

 

Képek forrása: http://www.rosaclara.es